Πανελλήνιο ρεκόρ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο από τον Κώστα Γκελαούζο

Πανελλήνιο ρεκόρ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο από τον Κώστα Γκελαούζο

Πανελλήνιο ρεκόρ έκανε ο Κώστας Γκελαούζος, καθώς τερμάτισε τρίτος στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, με το 2:19.01 να του δίνει το εισιτήριο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς το όριο ήταν δύο ώρες και είκοσι λεπτά.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού ΑΟ ήταν από το ξεκίνημα του αγώνα το απόλυτο αφεντικό, επέβαλε από νωρίς τον δικό του ξέφρενο ρυθμό και ήταν ο πρώτος Έλληνας που έφτασε στο Παναθηναϊκό Στάδιο πετυχαίνοντας έναν εξαιρετικό χρόνο (2:19:01), καταλαμβάνοντας μάλιστα και την 3η θέση στη γενική κατάταξη.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο αθλητής του Παναθηναϊκού γνώρισε την αποθέωση περνώντας από σύνδεσμο των «πράσινων» στα Μεσόγεια, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να τον υποδέχονται με σημαίες και καπνογόνα, δίνοντάς του δύναμη να συνεχίσει.

https://newspao.gr/marathonios-i-apotheosi-toy-gkelaoyzoy-exo-apo-syndesmo-toy-panathinaikoy/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News