Παναθηναϊκός: Ζόρικο πρόγραμμα μα και... ευκαιρία

Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Ράντονιτς και οι παίκτες «κλειδιά»

Κοιτάμε ξανά και ξανά το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας 2022-2023 όταν ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μονταριστεί όσο θα δίνει αγώνες ανά τρεις μέρες.

Όχι κι ότι καλύτερο για σύνολο που θα αλλάξει για νιοστή φορά δέρμα, πρωταγωνιστές, προπονητή, διοικητικούς! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το φθινόπωρο το πρόσημο για μια ομάδα που ψάχνει ταυτότητα και νέες συντεταγμένες θα είναι θετικό.

Αν όχι σε αποτελέσματα, τουλάχιστον σε πειστικές εμφανίσεις που θα…ψήσουν τους οπαδούς ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει μελλοντικά.

Οι οπαδοί φυσικά παντού και πάντα προτιμούν νίκες μα στην κατάσταση που είναι ο Εξάστερος δεν είναι κι άσχημο να προβληματίζει τον αντίπαλο με εμφανίσεις που θα υπενθυμίζουν (σε εαυτόν κι αλλήλους) τη δυναμική του.

Μεταξύ όλων των άλλων έχει χαθεί ΚΑΙ αυτό τα τελευταία χρόνια, όπου έφτασες να είσαι …πελάτης κάθε πιθανού κι απίθανου, μετρώντας π.χ αμέτρητες συντριβές από τον Ερυθρό Αστέρα που έχει απειροελάχιστη δυναμική μπροστά στη δική σου.

Θα είναι ζητούμενο για τον Ράντονιτς να πείσει στην αρχή παίκτες, κόσμο, Τύπο ότι μπορεί να παίξει καλά στη μάχη της σκακιέρας, εμφανίζοντας ομάδα που θα μοιάζει με καλολαδωμένη μηχανή, με αμυντική πειθαρχία, με αποφάσεις στην οργανωμένη επίθεση σωστές, με αναζήτηση αιφνιδιασμού επίμονη, με ηρεμία ζηλευτή, με παίκτες ευέλικτους, πολυσύνθετους, αθλητικούς, με δυνατά πόδια.

Αυτό είναι, δεν θες περισσότερα για να πείσεις τον περίγυρο ότι δουλεύεις σωστά και μπορείς μελλοντικά να δείξεις προοπτικές για καλύτερα πράγματα!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News