Παναθηναικος – Ζενιτ Live Streaming | Panathinaikos - Zenit

Μπαγερν - Παναθηναικος Live Streaming

Παναθηναικος – Ζενιτ Live Streaming

Παναθηναικος – Ζενιτ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ στο ΟΑΚΑ (25/11, 21:30). Eνα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague.

To «τριφύλλι», μετά από 5 σερί ήττες στην διοργάνωση, φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες. Kαι να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ψυχολογικό πλεονέκτημα που πήρε από την νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Panathinaikos – Zenit Live Streaming

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη την Δευτέρα πραγματοποιήσαν καταπληκτική εμφάνιση στον Πειραιά. Με πρωτεργάτες τους Νέντοβιτς και Σαν Ρος, υποχρέωσαν τον μεγάλο τους αντίπαλο στην πρώτη εντός έδρας ήττα και παράλληλα πάτησαν κορυφή στην Basket League.

Το ζητούμενο πλέον για τον Παναθηναϊκό είναι να «χτίσει» πάνω στη συγκεκριμένη νίκη και να πάρει το «ροζ φύλλο» και απέναντι στη Ζενίτ. Η επικράτηση επί του Ολυμπιακού ζέστανε και τον κόσμο της ομάδας και απέναντι στους Ρώσους αναμένεται κοσμοσυρροή στο ΟΑΚΑ.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για την ομάδα μου! Χρειαζόμασταν μια μεγάλη νίκη για να μας δώσει ώθηση, μείναμε ενωμένοι. Ελπίζω αυτή η επιτυχία θα μας ανεβάσει την ψυχολογία για να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Και να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι», δήλωσε ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην Euroleague, Ντάριλ Μέικον. Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Ζενιτ Live Streaming

Ο προπονητής, Δημήτρης Πρίφτης, υποστήριξε: «Κόντρα στον Ολυμπιακό παίξαμε με το DNA μιας ομάδας που είναι μεγάλη σαν τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω αυτή η νίκη να μας κάνει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να βελτιωθούμε. Κοιτάμε μπροστά διότι μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τη Ζενίτ».

Η Ζενίτ βρίσκεται υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ και διαθέτει πανάκριβο ρόστερ. Οι Ρώσοι με 8 νίκες σε 11 παιχνίδια και 5 διαδοχικές επιτυχίες πρωταγωνιστούν στην τετράδα της βαθμολογίας. Μάλιστα, φέτος έχουν στόχο τη συμμετοχή στο Final4.

Τα μεγάλα όπλα του Καταλανού τεχνικού είναι οι Τζόρνταν Λόιντ, Μίκι, Πονίτκα, Φράνκαμπ και Γκουντάιτς.  Πέρυσι οι Ρώσοι πέρασαν από το ΟΑΚΑ με νίκη 77-89, ενώ προ διετίας ηττήθηκαν με σκορ 96-81.  

Παναθηναικος – Ζενιτ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Ζενιτ

Παναθηναικος – Ζενιτ Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News