Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Live Streaming

  • 26/10/2018 – 21:00
  • OAKA
  • Novasports 2

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 4ης αγνωστικής της Euroleague. Σε ζωντανή μετάδωση από το Newspao.gr

Να συνεχίζει να υπερασπίζεται το «κάστρο» του θέλει ο Παναθηναϊκός, που για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι», που δεν έχουν χάσει ποτέ εντός έδρας από την ομάδα του Κάουνας, θέλουν να χτίσουν πάνω στην καλή παρουσία τους απέναντι σε Γκραν Κανάρια και Ήφαιστο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι.

Με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους θα κάνει ντεμπούτο ο νεοφερμένος Αμερικανός γκαρντ Ντέρικ Ουόλτον (23 ετών, 1μ.85). Παίκτης αποκτήθηκε πριν δέκα μέρες για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας αφού ο Βέστερμαν δεν είναι ακόμη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Πάντως στα εκτός έδρας παιχνίδια της είναι επικίνδυνη, απρόβλεπτη και ικανή για όλα αφού δεν έχει το «πρέπει» του αποτελέσματος όπως εντός έδρας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία).

Απόλυτο αφεντικό ο Παναθηναϊκός 

Οι δύο ομάδες μετρούν ήδη 23 χρόνια μονομαχιών και ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος με 20 νίκες σε 24 αγώνες. Στην έδρα του, μάλιστα, είναι στο 12-0, ενώ πέρσι είχε κερδίσει 94-93 με το buzzer beater του Νικ Καλάθη.

Πασκουάλ: «Ζητούμενο είναι να κερδίσεις είτε με τρίποντα, είτε χωρίς»

«Η Ζαλγκίρις διατήρησε την ποιότητά της, έστω και με διαφορετικούς παίκτες. Κάποια συγκεκριμένοι παίκτες της είναι καλύτεροι από πέρσι. 

Περιμένουμε ένα δύσκολο βράδυ και θα πρέπει να παίξουμε δυνατά. H Ζαλγκίρις παίζει πάντα με πολλή ενέργεια σε επίθεση και άμυνα. Όμως πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. 

Αν είσαι έτοιμος, πρέπει να ελέγχεις κάποια ζητήματα τακτικά που δουλεύουμε κάθε μέρα. Προτεραιότητα όμως είναι να έχεις τουλάχιστον ίδια ενέργεια με τον αντίπαλο».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

 

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.youtube.com/watch?v=4iBVJ3g0gdo

http://www.myfeed4u.net/watch/2773489/1/Panathinaikos-vs-Zalgiris-Kaunas.html

http://channelstream.live/live/panathinaikos-superfoods—zalgiris-kaunas

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News