Παναθηναικος - Ζαλγκιρις Live Streaming | Panathinaikos – Zalgiris

Παναθηναικος - Ζαλγκιρις Live Streaming

Παναθηναικος – Ζαλγκιρις Live Streaming

Παναθηναικος – Ζαλγκιρις Live Streaming

Ο λαβωμένος Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ζάλγκιρις (21:00), για την 18η αγωνιστική της Euroleague.

Panathinaikos – Zalgiris Live Streaming

Ο «εξάστερος» χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό, καθώς τέσσερις παίκτες ανιχνεύθηκαν θετικοί, ενώ και μέλη του τεχνικού επιτελείου βρίσκονται σε καραντίνα. Συγκεκριμένα, εκτός μάχης τέθηκαν οι Νεμάνια Νέντοβιτς, Τζέρεμι Έβανς, Λεωνίδας Κασελάκης και Χάουαρντ Σαντ Ρος, δημιουργώντας μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Δημήτρη Πρίφτη. Πλέον, οι διαθέσιμοι παίκτες για την αποστολή είναι εννέα!

Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να ανασυνταχθεί έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να διορθώσει εν μέρει τις εντυπώσεις. Το πρώτο δείγμα αντίδρασης ήρθε κόντρα στο Λαύριο με το άνετο 93-69, που του έδωσε το εισιτήριο για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Το θετικό είναι ότι οι «πράσινοι» εντός έδρας είναι αρκετά πιο αξιόπιστοι σε σχέση με εκτός (4-3), ανεβάζοντας κατακόρυφα όλους τους δείκτες τους.

Για τα προβλήματα που έχουν προκύψει μίλησε ο Βασίλης Σίμτσακ: «Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, το πρώτο μέλημα μπορεί να μην είναι το μπασκετικό. Αλλά η δουλειά όσων έχουμε μείνει στην ομάδα δεν είναι άλλη από το να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα παιδιά που είναι έτοιμα να αγωνιστούν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την προετοιμασία. Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αύριο».Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Ζαλγκιρις Live Streaming

Η Ζαλγκίρις επιστρέφει στην ευρωπαϊκή δράση έπειτα από 12 μέρες, αφού το προηγούμενο ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο αναβλήθηκε. Σε αγωνιστικό επίπεδο, παρά την αλλαγή προπονητή και την ενίσχυση που υπήρξε, η εικόνα των Λιθουανών παραμένει κατώτερη του μετρίου, με μόλις μία νίκη στο πρόσφατο καρέ αγώνων. Με αυτό τον τρόπο διατηρήθηκαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο μεσοδιάστημα οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς πήραν δύο νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου βρίσκονται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 76-69 στο Κάουνας, παίζοντας καλά μονάχα για μία περίοδο. Συνολικά, το πρόσημο των μεταξύ τους συγκρούσεων είναι συντριπτικά υπέρ του Παναθηναϊκού με 18-9!

Παναθηναικος – Ζαλγκιρις Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Ζαλγκιρις

Παναθηναικος – Ζαλγκιρις Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News