Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Αναζητά αντίδραση ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ζαλγκίρις (30/12, 21:00), για την 18η αγωνιστική της Euroleague. Παιχνίδι που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο «εξάστερος» θα εμφανιστεί χωρίς τέσσερις σημαντικούς παίκτες του ροτέισον.

Το «Τριφύλλι» ψυχολογικά βρίσκεται στο… ναδίρ. Αιτία φυσικά αποτελεί η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη (84-65), που εκτός των άλλων τον κράτησε χαμηλά στην βαθμολογία. Βέβαια, στο ΟΑΚΑ οι επιδόσεις των «πράσινων» είναι σταθερά καλύτερες (4-3).

Στο μεσοδιάστημα, το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη πήρε την πρόκριση για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, σκορπώντας το Λαύριο (93-69). Οι Λιθουανοί δεν αγωνίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, ενώ στο πρόσφατο καρέ αγώνων μετρούν μόλις μία νίκη.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, το πρώτο μέλημα μπορεί να μην είναι το μπασκετικό. Αλλά η δουλειά όσων έχουμε μείνει στην ομάδα δεν είναι άλλη από το να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα παιδιά που είναι έτοιμα να αγωνιστούν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την προετοιμασία. Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αύριο», το σχόλιο του Βασίλη Σίμτσακ για την όλη κατάσταση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News