Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας 79-73 (Highlights/vid)

Με πολλές απουσίες και πάλι ο «εξάστερος».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ (21:00), σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» θα εμφανιστούν στο παρκέ των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για ακόμα μία φορά με πολλές απουσίες και χωρίς πλήρη αποστολή. Πάντως, την Παρασκευή αυτό δεν φάνηκε να τους επηρεάζει, καθώς επικράτησαν του Ερυθρού Αστέρα (79-73).

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, που ξεκόλλησε την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη από την προτελευταία θέση έπειτα από καιρό. Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται και η ουραγός Ζαλγκίρις, αφού μετράει δύο απανωτές νίκες. Στην τελευταία διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης (68-47), στην πληρέστερη φετινή εμφάνισή της.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Εκτός μάχης παραμένουν οι σημαντικοί Στέφαν Γιόβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Γιώργος Παπαγιάννης απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα στην Τουρκία. O νεαρός Αβδάλας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, αλλά είναι με την U18 του Παναθηναϊκού για το τουρνουά Rising Stars στην Πάτρα. Νοκ άουτ τέθηκαν επίσης οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Οκάρο Γουάιτ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News