Παναθηναϊκός: «Ζαγαρίτης, όπως Βαγιαννίδης!»

Όσο πάει και... λύνεται!

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, σχολιάζοντας την πορεία του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα, κάνει τη σύνδεση με την περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και δείχνει με το… καλησπέρα, διψασμένος για ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός άσος θα αγωνίζεται με την ομάδα Β για να βρει ξανά ρυθμό. Αυτό έγινε στο φιλικό με την Αρτάκη, όπου οι Πράσινοι επικράτησαν 2-1. Με τον Βαγιαννίδη βασικό και σκόρερ του πρώτου γκολ του Τριφυλλιού.

Η εφημερίδα Sportday αναφέρει ότι ο Ζαγαρίτης, αν και ψάχνεται ακόμη να βρει τα πατήματά του στην Ιταλία, δεν έχει μετανιώσει για τη μεταγραφή του. Ωστόσο περίμενε ότι μετά τον υποβιβασμό της Πάρμα θα έπαιρνε περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά τον επαναπατρισμό του Βαγιαννίδη στο Κορωπί κάποιοι σκέφτονται να κάνουν το ίδιο και με τον Ζαγαρίτη. «Θεωρούν πως γνωρίζει καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός και με την επιστροφή του θα είναι ασφαλώς καλύτερος από τότε που έφυγε για την Ιταλία. Ακόμα όμως είναι πρόωρο να γίνει κάποια κίνηση. Ειδικά απ τη στιγμή που ο παίκτης πήρε το πρώτο δεκάλεπτο στη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Πάρμα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News