Παναθηναϊκός: Υπομονή και ποδοσφαιρικό σχέδιο

Νικολογιάννης: "Γι' αυτό ζήτησε να συνεχιστεί το ματς ο Παναθηναϊκός"

Ο Παναθηναϊκός έχει δυνατό ανταγωνισμό, δεν διαθέτει κανένα έλεγχο στο παρασκήνιο, οπότε χρειάζεται οπωσδήποτε σωστό ποδοσφαιρικό σχέδιο και δουλειά για να αναπτύξει τις δικές του προτάσεις. 

Είναι μονόδρομος η στροφή σ’ ένα ρεαλιστικό πλάνο, με προσθήκες που θα υπάρχει βεβαιότητα για την αξία τους και το ρόλο που μπορούν να παίξουν.Από τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια έλειπε η υπομονή, η στρατηγική, το πλάνο.

Απαξιώθηκαν ποδοσφαιριστές και έφυγαν δίχως να τους δοθεί χώρος ν’ αποδείξουν την αξία τους παρότι με την πρώτη ματιά φαίνονταν ότι ήταν καλύτεροι απ΄ όσους είχαν πιάσει θέση στην 11άδα ή στην αποστολή.

Πρόσφατο παράδειγμα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που προ διετίας ψηφιζόταν στα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και τον έδινες δανεικό στον Πανιώνιο του Χρήστου Δάρρα (!!!), φέρνοντας στη θέση του τον Ούφε Μπεκ και τον Δημήτρη Κολοβό!

Πολλές φορές ο ποδοσφαιριστής για να ενσωματωθεί πλήρως και να αποδώσει θέλει χώρο και χρόνο. Τα τελευταία χρόνια το ασταμάτητο πάρε-δώσε δημιούργησε σύγχυση.

Με τον Ιβάν αυτή η λογική θ’ αλλάξει (ευχόμαστε), έχουμε ήδη απτά παραδείγματα με Παλάσιος-Αϊτόρ τους οποίους οι οπαδοί το φθινόπωρο είχαν πάρει στο ψιλό και σήμερα πίνουν νερό στο όνομά τους.
Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News