Παναθηναϊκός: Υπογράφει μέχρι το 2025 ο πρώτος!

Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές... πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Η αποστολή του Παναθηναϊκού πετά για την Κύπρο, όπου θα γίνει προετοιμασία εν όψει της επανέναρξης.

Εξελίξεις σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις αναμένονται μετά την επιστροφή της ομάδας, με τον Ρούμπεν Πέρεθ να μοιάζει έτοιμος να υπογράψει πρώτος.

Στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με τις ανανεώσεις συμβολαίων των παικτών της ομάδας με τον Ρούμπεν Πέρεθ να αναμένεται να είναι ο πρώτος που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Ισπανός ήρθε αθόρυβα στην Ελλάδα το καλοκαίρι το 2021 μετά από πάνω από 300 εμφανίσεις στη Primera Division και αμέσως έγινε ο πιο νευραλγικός παίκτης της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον επέλεξε πολύ προσεκτικά μέσα από μία πολύ κλειστή λίστα υποψήφιων αμυντικών μέσων, διότι είδε στον 33χρονο άσο όλα όσα ήθελε τόσο αγωνιστικά, όσο και σε θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας για το “αφεντικό” που αναζητούσε στη μεσαία γραμμή τού (τότε) υπό κατασκευήν -δικού του- Παναθηναϊκού.

Ο Πέρεθ δαδίζοντας πλέον τον δεύτερο χρόνο της παρουσίας του στο Τριφύλλι έχει αποδείξει πως ο Σέρβος προπονητής έκανε την καλύτερη επιλογή στη θέση 6.

Πλέον, ο Ισπανός χαφ βρίσκεται στα 33 του, είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό ενώ από την πλευρά του και ο Παναθηναϊκός είναι 100% ικανοποιημένος από τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι το θέμα με τον Ισπανό χαφ φαίνεται πια σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα θα υπάρξει η οριστική εξέλιξη και η ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου μέσου.

Τέλος, μετά το διαφαινόμενο happy end με τον Πέρεθ, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να κλείσουν και τις υποθέσεις των Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Κουρμπέλης μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News