Παναθηναϊκός: Υπέταξε τον Ολυμπιακό και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Παναθηναϊκός: Υπέταξε τον Ολυμπιακό και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Σπουδαία νίκη για τους έφηβους του Παναθηναϊκού στο πόλο που κατάφεραν και νίκησαν τον Ολυμπιακό με 11-6 και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» κατάφερε και λύγισε τους «ερυθρόλευκους» με τη διάφορα τερμάτων που χρειαζόταν έτσι ώ στε να περάσει στην πρώτη θέση του ομίλου.Ο Παναθηναϊκός είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν μπροστά στο πρώτο οκτάλεπτο με 5-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν ωστόσο η διαφορά παρέμεινε ίδια με τον Παναθηναϊκό μπροστά με 7-3.

Σκληρό ήταν και το τρίτο οκτάλεπτο με τον Παναθηναϊκό να κρατάει διαφορά  και να είναι μπροστά στο σκορ με 8-5.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο οι «πράσινοι» ήταν και πάλι κυρίαρχοι και το τελικό 11-6 μιλάει από μόνο του.

Αύριο και μεθαύριο διεξάγονται οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης και στόχος για τον ΠΑΟ είναι να στοχεύσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Παναθηναϊκός (Πυρπυρής): Βασιλάκης, Δευτεραίος, Φλάμπουρας, Κουρούπης, Αλμυράς, Ερέις, Αργυρός, Ζαχόπουλος, Σιαμάς Χ., Σιαμάς Π.,  Εγνατιάδης, Σιαμάς Γ., Κρατημένος,  Πορτοκάλης και Ζερβουδάκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News