Παναθηναϊκός: Υπέρβαση οι δύο νίκες με Σούρμενα/Ελληνικό/Αιξώνη/Γλυφάδα

«Σηκώστε κεφάλι, πρωτάθλημα και πάλι» - Συγκινητικές στιγμές στη Λεωφόρο! (vid)

Tα Σούρμενα/Ελληνικό/Αιξώνη/Γλυφάδα πήραν το πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός κόντραρε όσο μπορούσε, έκανε υπέρβαση νικώντας δύο παιχνίδια χωρίς σέντερ και έχοντας περιορισμένο rotation μετά την αποπομπή της Κάιζερ. Με παίκτριες μεγάλης ηλικίας (Λύμουρα-Χατζηνικολάου), η ομάδα κλάταρε και ήταν φυσικό να χάσει εύκολα τον τίτλο.

Οι πράσινες δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό και χημεία αφού άλλαζαν διαρκώς πρόσωπο Τακ, Σταχ, Σμίθ, Κάιζερ και μετά Φιτζέραλντ ήταν μερικές από τις παίκτριες που έβαλαν τριφύλλι, αλλά καμιά δεν έκανε την διαφορά, πλην της τελευταίας που αποδείχθηκε παικτάρα.

Του χρόνου η Ελένη Καπογιάννη πρέπει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό, είναι απίθανο ότι άφησε να φύγει η Ασπα Καλαμπάκου κι ότι μαζί της χαιρέτησαν και Βιντζηλαίου, Δίελα.

Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά λεφτά για το τμήμα όμως υφίσταται τεράστιο ενδιαφέρον για το τμήμα, ο κόσμος είναι εκπληκτικός κι όλα δείχνουν πως αν γίνουν τα μισά απ΄ όσα λένε οι υπέρμαχοι του Βοτανικού σε λίγο καιρό το τριφύλλι δεν θα βλέπει ΚΑΝΕΝΑΝ εντός συνόρων.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News