Παναθηναϊκός: Υγιεινός «περίπατος» μετά την κούπα!

Παναθηναϊκός: Υγιεινός «περίπατος» μετά την κούπα!

Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ ο Παναθηναϊκός επανήλθε απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και κέρδισε άνετα (3-0) τον ΟΦΗ στον Άγιο Θωμά.

Παίζοντας εξαιρετικά και στα τρία σετ ο Παναθηναϊκός που δείχνει να ανεβάζει στροφές, καθάρισε τον ΟΦΗ σε 75 λεπτά (3-0 σετ) και πάει έτοιμος στη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση που έρχεται. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κόβαρ.

Με φόρα από την κατάκτηση του Super Cup, ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο απόγευμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, νικώντας τον ΟΦΗ με 3-0 σετ (25-17, 25-12, 25-21), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.

Οι «πράσινοι», από την αρχή της αναμέτρησης ήταν κυριαρχικοί κόντρα στους Κρητικούς, έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τους Κόβαρ και Ερνάντες.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν άφησε πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους και σε κάθε σετ, με επί μέρους σερί αποκτούσαν μεγάλη διαφορά, με αποτέλεσμα η κατάκτηση του κάθε σετ να είναι πιο εύκολη.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-0 (25-17, 25-12, 25-21)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News