Παναθηναϊκός: Ξεπερνούν το εκατομμύριο οι απολαβές του Πρίφτη!

Παναθηναϊκός: Ξεπερνούν το εκατομμύριο οι απολαβές του Πρίφτη!

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε αντάξιος των οικονομικών προσδοκιών του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος μπορεί και να εισπράξει και επταψήφιο ποσό στο τέλος της τριετίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Έλληνας προπονητής θα έχει λαμβάνειν 250.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 300.000 ευρώ τον δεύτερο, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων. Αν οι πράσινοι ενεργοποιήσουν και την επέκταση της συνεργασίας τους με εκείνον, και για τρίτη χρονιά, τότε εκείνος θα λάβει άλλες 400.000 ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο πρώην προπονητής της Ούνιξ – στην καλύτερη – θα πάρει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ, αν η θητεία του συνδυαστεί με τίτλους και διακρίσεις στην Ευρώπη.

Στη Ρωσία εισέπραττε 300.000 ευρώ, συν τα μπόνους, συνεπώς, αν εκείνος ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες της διοίκησης, μεθοδικά θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό περισσότερες χιλιάδες ευρώ ή και εκατομμύριο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News