Παναθηναϊκός: «Ξεκίνησαν οι προτάσεις φορ - Τα σενάρια για την "πώληση" Ιωαννίδη»

Ιωαννίδης - Καρλίτος: Η σέλφι και το μήνυμα για το comeback (pic)

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό είναι το κλείσιμο της χρονιάς με την κατάκτηση του κυπέλλου στον επικείμενο τελικό με τον ΠΑΟΚ και την έξοδο προφανώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ωστόσο, σλυμφωνα με δημοσιεύματα, αυτό δεν σημαίνει ότι ήδη τα στελέχη της ΠΑΕ δεν επεξεργάζονται τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο ο οποίος όπως έχουμε αποκαλύψει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου συμπεριλαμβάνει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παράλληλα και σε επίπεδο προσθαφαιρέσεων έχουν συζητηθεί κάποια πράγματα με την απόκτηση επιθετικού σε πρώτο πλάνο. Μπορεί άλλοτε ο Αϊτόρ, άλλοτε ο Καρλίτος ή ο Ιωαννίδης-και πολύ λιγότερο ο Μακέντα λόγω τραυματισμού να έβγαλαν φέτος το φίδι από την τρύπα όμως πανθομολογούμενο είναι ότι οι πράσινοι υποφέρουν στη γραμμή κρούσης και χρειάζονται ενίσχυση.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ατζέντηδες έχουν αρχίσει να προτείνουν υποψηφιότητες χωρίς επί του παρόντος να έχει προκριθεί κάτι αφού προηγείται όπως είπαμε το αίσιο φινάλε της σεζόν.

Σύμφωνα με τη Realnews, σε ό,τι αφορά ειδικά τον Ιωαννιδη δεν αποκλείεται η περίπτωσή του να απασχολήσει τη διοίκηση στο τέλος της σεζόν υπό την έννοια ότι η εξέλιξή του δεν αμφισβητείται και ήδη το όνομά του συζητείται στο εξωτερικό. Νωπή στη μνήμη άλλωστε είναι η προ μηνών πρόταση της Σάρλοτ. Τότε το τριφύλλι απέρριψε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Ομως αν οι Αμερικανοί ή έτερος σύλλογος εκτόςτων τειχών επανέλθουν για τον 22χρονο φορ δεν είναι βέβαιο ότι στον Παναθηναϊκό θα αρνηθούν εκ νέου ειδικά αν τα ανταλλάγματα είναι ικανοποιητικά.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα πρέπει να τονιστεί ότι το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού λήγει το 2024 και οι σκέψεις γύρω από το μέλλον του ποικίλλουν. Από τη μια υπάρχουν εκείνοι που όπως αναφέραμε υποστηρίζουν πως η ΠΑΕ δεν πρέπει να αντιδράσει ξανά αρνητικά στο ενδεχόμενο να της κατατεθεί επίσημο ενδιαφέρον για την παραχώρησή του ωστόσο ακούγονται και φωνές από τα διοικητικά κλιμάκια που δεν λένε απλά όχι αλλά φέρονται και να εισηγούνται επέκταση της συνεργασίας μαζί του καθώς διαβλέπουν περιθώρια ακόμη μεγαλύτερης προόδου. Εύκολα συνεπώς γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για υπόθεση που θα συζητηθεί εκτενώς το προσεχές διάστημα και θα ζυγιστούν προσεκτικά όλα τα δεδομένα πριν ληφθεί οριστική απόφαση στην οποία λόγο ασφαλώς θα έχει και ο Σέρβος προπονητής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News