Παναθηναϊκός: Ξεκινά βασικός ο Σάρλια

Οριστικό! Στον Παναθηναϊκό ο Ζβόνιμιρ Σάρλια!

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό είναι ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Ο Κροάτης αμυντικός αναμένεται να περάσει σήμερα (29/07) από ιατρικά τεστ , ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του και εν συνεχεία θα περιμένει να επιστρέψουν οι νέοι του συμπαίκτες από την Ολλανδία, την Κυριακή.

Ο Σάρλια έκανε ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής και υπολογίζεται πως χρειάζεται περίπου δυο εβδομάδες για να επανέλθει στα επίπεδα που θα του επιτρέψουν να συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα.

Ο Κροάτης στόπερ, αν και ντεμπούτο είναι πιθανό να κάνει στο φιλικό με τη Μίλαν, είναι δεδομένο ότι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια θα είναι βασικός, λόγω της απουσίας του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός στόπερ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με την πρώτη ομάδα του τριφυλλιού, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, δηλαδή μετά τη δεύτερη αγωνιστική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News