Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος ο Κουτσιαύτης για το πέναλτι (vid)

Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος ο Κουτσιαύτης για το πέναλτι (vid)

Νίκη τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό, που με πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις, επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Σε ένα ματς όπου οι «πράσινοι» έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, έφυγαν με το «διπλό», σταματώντας το αρνητικό σερί τους στα Ιωάννινα, όπου δεν είχαν νικήσει από το 2016.

Κι ενώ όλα έδειχναν… γκέλα, ο Κουρμπέλης έκλεψε την μπάλα από τον Μορέιρα, ο οποίος ταυτόχρονα τον ανέτρεψε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον διαιτητή Τσαγκαράκη να μην καταλογίζει την παράβαση αρχικά.

Ωστόσο, με την χρήση VAR το πέναλτι δόθηκε, ο Σπόραρ ανέλαβε την εκτέλεση του στο 96’, ο Τσιντώτας νικήθηκε για… μια και μοναδική φορά στην αναμέτρηση και ο Παναθηναϊκός έφυγε με το υπερπολύτιμο «διπλό» στις αποσκευές του!

Δείτε πώς σχολίασε τη φάση στο OPEN, ο Κουτσιαύτης:

Κάπως έτσι, το τριφύλλι διατήρησε το +4 από τη δεύτερη ΑΕΚ (4-1 τον Παναιτωλικό) ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται πλέον μόνος του ο Ολυμπιακός που κέρδισε κι αυτός με 1-0 (46′ Μασούρας) τον Άρη και προσπέρασε τον ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News