Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρο "μήνυμα" Γιοβάνοβιτς στο φιλικό με Μπερ Σεβ

Επικός διάλογος Μάγκνουσον - Σαβιέρ: «Γιε μου» - «Ισλανδέ πατέρα μου!» (pic)

Ο Παναθηναϊκός στη φιλική επικράτηση κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά άφησε εξαιρετικά δείγματα και έστειλε το μήνυμα στους ανταγωνιστές του ότι δε θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παιχνίδι με το παιχνίδι, επίσημο ή φιλικό, δείχνει πόσο σπουδαία δουλειά έχει κάνει. Ο Παναθηναϊκός όντας απόλυτα ομάδα του προπονητή του διαθέτει αρχές στο παιχνίδι του, οι οποίες μάλιστα δεν αλλάζουν ανεξάρτητα με την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιηθεί.

Αναλυτικότερα στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι ο Σέρβος τεχνικός χρησιμοποίησε αρκετούς νέους παίκτες, ενώ τον αγώνα ξεκίνησαν μόλις πέντε από τους λεγόμενους «βασικούς» ποδοσφαιριστές της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά οι πράσινοι έδειξαν όλα εκείνα τα στοιχεία που τους έχουν τοποθετημένους και με διαφορά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά εκτός της νίκης του έβγαλε τα γνωστά του στοιχεία στο παιχνίδι του. Δηλαδή δομημένες επιθέσεις από πίσω, καλή κυκλοφορία μπάλας και φυσικά ποδόσφαιρο κατοχής.

Τέλος, πολύ θετικό στοιχείο αποτελεί και το γεγονός ότι οι νεαροί Σιδεράς, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος και Συμεωνίδης άφησαν μαζί με τους Λοντίγκιν Σαβιέρ, Καμπετσή πολύ θετικά δείγματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News