Παναθηναϊκός: «Ξεκαθαρίζουν πράγματα μετά το ΣΕΦ - Τι ισχύει με Πρίφτη»

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 76-69: Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού

Ως ένα καλό τεστ για κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», Γιώργος Πετρίδης, που μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Μπάσχετοι».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο, είπε: «Με βάση την απόδοσή του στο Μόναχο, άφησε μια μικρή νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Αυτή ήταν η καλύτερη εκτός έδρας εμφάνισή του στη φετινή Ευρωλίγκα. Ήταν διαβασμένος, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχε αποστάσεις στην επίθεση και απέφυγε τις αβίαστες ενέργειες. Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Με 10/10 βολές στην Ευρωλίγκα ο Γουάιτ κι έχασε τις δύο κρίσιμες βολές στο Μόναχο. Ακόμα μία σκληρή λεπτομέρεια ήταν στη φάση με το challenge, που δεν μπορούσε να γίνει για 6 δευτερόλεπτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το είδαν οι διαιτητές. Ήταν τόσο καθαρή η φάση. Αυτή η εμφάνιση μπορεί να αποτελέσει βάση για τη συνέχεια».

Για τους παίκτες του που κρίνονται στο ντέρμπι: «Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ένα τεστ για αρκετούς παίκτες. Ούτως ή άλλως, ο Φέρελ και ο Φλόιντ δεν υπολογίζονται γι’ αυτό το ματς. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αλλαγών μετά το ντέρμπι. Είναι ένα ορόσημο για τον Παναθηναϊκό. Να τελειώσει το ντέρμπι και θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα».

Για τον Μέικον ανέφερε: «Δεν είναι δυνατόν να κράζουμε και να κατηγορούμε τον Μέικον. Είναι η πρώτη σεζόν του στην Ευρωλίγκα και κάνει… παπάδες. Να δεχθώ ότι στην τελευταία επίθεση στο Μόναχο θα μπορούσε να λειτουργήσει διαφορετικά, αλλά είναι μια κίνηση που την έχει στο παιχνίδι του και το σουτ ήταν πολύ καλό. Ήταν θετικό και το γεγονός ότι ήταν απαρηγόρητος μετά το ματς».

Για το αν τεθεί θέμα Πρίφτη μετά το ΣΕΦ, τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα για την ώρα. Είναι μια επιλογή που στηρίζεται απόλυτα από τη διοίκηση της ομάδας. Στον Παναθηναϊκό έχουν ως πλάνο ότι τα επόμενα 2-3 χρόνια θα πορευτεί με τον Πρίφτη. Ο Παναθηναϊκός αλλάζει προπονητή κάθε τρεις και λίγο τα τελευταία χρόνια».

Ακούστε όσα είπε:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News