Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρες «εντολές» Βόβορα σε Σίβα!

Σίβα: Φόρεσε τα πράσινα με φόντο το ΟΑΚΑ! (pic)

Ανεξάρτητα με τη παραγωγικότητα του στην επίθεση ο πρωταθλητής Ελλάδας στα πλέι-οφ πρέπει να κυκλοφορήσει τη μπάλα με σωστές μεταβιβάσεις υπό καθεστώς πίεσης και να επιτεθεί κάθε φορά απέναντι στον πιο αδύναμο κρίκο της αντίπαλης άμυνας.

Δύσκολα πράγματα αυτά όταν βάζεις στη θέση «1» είτε φόργουορντ, είτε σουτέρ, αυτό το πράγμα έρχεται να βελτιώσει ο Πέιτον Σίβα.

Κάτι μας λέει ότι θα λάβει σαφείς εντολές από τον Γιώργο Βόβορα να είναι συνεπής σε αυτούς τους τομείς, να τους εκτελεί με ευλάβεια και ας μην είναι τόσο εύστοχος ή παραγωγικός στις δικές του προσωπικές φάσεις.

Αμα συγχρονιστούν και οι συμπαίκτες μαζί του, λογικά περισσότεροι πόντοι θα έρθουν αργά ή γρήγορα.

Η συνέχεια της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό δε θέλει πολλές κουβέντες.

Οι πράσινοι μέχρι πρότινος έχαναν πολλές προσωπικές μονομαχίες στο παρκέ, έβγαζαν λιγότερη ενέργεια και δύναμη, δεν παρουσίαζαν υψηλό κίνητρο, μήτε πνευματική υγεία.

Οι πρωταθλητές με έλλειψη ηγεσίας στο «1» δεν είχαν σωστές επιθέσεις και το γεγονός ότι πολλές από αυτές δεν τις τελείωναν σωστά τους χαλούσε το μυαλό. Κάπως έτσι παιχνίδια με αντιπάλους χαμηλού επιπέδου ακόμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα βάδισαν στην κόψη του ξυραφιού, γεγονός που κλόνισε την αυτοπεποίθηση των αθλητών.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News