Παναθηναϊκός - Ξάνθη: Όχι άλλα «δώρα» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Ξάνθη

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη στη… Ριζούπολη και θέλει νίκη ώστε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: «Τέρμα τα δώρα» είναι το σύνθημα στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα στο πρωτάθλημα.

Το τριφύλλι αγωνίζεται με την Ξάνθη στη Ριζούπουλη (05/10/19, 17:15), με τον Γιώργο Δώνη να παίρνει στην αποστολή
18 ποδοσφαιριστές.

Στη χθεσινή προπόνηση οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τη λίστα της αποστολής. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Περέα, Βέργος, Κουρμπέλης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Εκτός αποστολής είναι βέβαια ο Μολό, μια… βόμβα από το Δώνη. Ωστόσο η απόφαση έχει παρασκήνιο.

Σαφές μήνυμα από τον Γιώργο Δώνη προς τον Γιόαν Μολό, με τον Έλληνα τεχνικό να αφήνει εκτός αποστολής τον Γάλλο για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη στη Ριζούπολη στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Σαν… βόμβα έσκασε η είδηση του αποκλεισμού του Μολό από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο Γιώργος Δώνης δεν επέλεξε το Γάλλο ακραίο, μια απόφαση που έχει αρκετό παρασκήνιο…

Τα δεδομένα είναι τα εξής:

Ο Μολό καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν κακός στις προπονήσεις. Ο Δώνης του μίλησε και του εξήγησε ότι παίρνει αποφάσεις με βάση την προπόνηση, αλλά ο Γάλλος δεν άλλξε στάση, με αποτέλεσμα ο Ελληνας προπονητής να τον «κόψει» από την αποστολή.

Αποκορύφωμα πάντως για τη συγκεκριμένη απόφαση ήταν οι δηλώσεις του Μολό, ο οποίος είπε: «Θα σας το πω ειλικρινά και δεν θα πω ψέμματα. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η προπόνηση. Γιατί στην καριέρα μου γνώρισα πολλούς παίκτες που ήταν σε υψηλό επίπεδο στις προπονήσεις, αλλά διαχειρίστηκαν πολύ άσχημα την πίεση. Το βασικό είναι η μέρα του αγώνα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News