Παναθηναϊκός - Ξάνθη Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ξάνθη Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming: Δείτε σε Live Streaming το Παναθηναϊκός – Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί του Πανιωνίου θέλει να πάρει άλλους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ξάνθη και να συνεχίσει την βαθμολογική αναρρίχηση..

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί του Πανιωνίου θέλει να πάρει άλλους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ξάνθη και να συνεχίσει την βαθμολογική αναρρίχηση.

Οι «πράσινοι» έδειξαν να ανακάμπτουν στη Νέα Σμύρνη αλλά το περιστατικό με τον Μόλο ήρθε λίγο να χαλάσει το καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί από τις εμφανίσεις με Ολυμπιακό και Πανιώνιο.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός τον Μολό αλλά και τον Χατζηγιοβάνη ο οποίος φαίνεται πια πως δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής.

Η Ξάνθη από την πλευρά της ταξίδεψε στην Αθήνα με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη της επί του Βόλου έχοντας φτάσει ήδη τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Λισγάρας εξέτισε και τέθηκε πάλι στη διάθεση του Κίκε Ραμίρεθ, που δεν θα έχει, ξανά, τον τραυματία Μπαξεβανίδη. Το ματς θα διεξαχθεί στην Ριζούπολη αφού στο ΟΑΚΑ γίνονται έργα.

Τι συνέβη με Μολό…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μολό καθόλη την διάρκεια των προπονήσεων της εβδομάδας ήταν σε κακό φεγγάρι. Χωρίς όρεξη και διάθεση.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά.  Ο Δώνης δεν τον δοκίμασε καθόλου με τους βασικούς σε όσες δοκιμές έκανε και ο Γάλλος ήταν σαν να μην υπήρχε στο Κορωπί.

Ο Έλληνας τεχνικός βλέπωντας αυτή την εικόνα, μίλησε με τον ποδοσφαιριστή του.

Του εξήγησε πως ανεξάρτητα από όσα βλέπει στα παιχνίδια, κρίνει για την ενδεκάδα από την εικόνα των προπονήσεων. Αυτή είναι η λογική του, αυτή είναι η φιλοσοφία του.

Ο Μολό βάσει των δηλώσεών του έχει μια διαφορετική αντίληψη που προφανώς τον συνοδεύει καθημερινά στο «Καλαφάτης».

Ποια είναι αυτή; «Θα σας το πω ειλικρινά και δεν θα πω ψέμματα. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η προπόνηση. Γιατί στην καριέρα μου γνώρισα πολλούς παίκτες που ήταν σε υψηλό επίπεδο στις προπονήσεις, αλλά διαχειρίστηκαν πολύ άσχημα την πίεση. Το βασικό είναι η μέρα του αγώνα».

Μετά την συζήτηση των δύο ανδρών, ο Δώνης για να αποφορτίσει την κατάσταση, και με δεδομένο πως ο Μολό δεν θα ήταν ενδεκαδάτος, τον άφησε εκτός αποστολής.

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το panathinaikos xanthi live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Ή

στο twitter… https://twitter.com/search?q=panathinaikos%20xanthi%20live%20streaming&src=typed_query&f=live

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News