Παναθηναϊκός - Ξάνθη κανάλι ώρα: Το κανάλι που δείχνει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα:

Παναθηναϊκός – Ξάνθη κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη στη Ριζούπουλη με στόχο μόνο τη νίκη..

Παναθηναϊκός – Ξάνθη κανάλι ώρα | Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Ξάνθη για την έκτη αγωνιστική της Super League 1.

Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το ματς με την Ξάνθη τον Γιόαν Μολό. Αντίθετα, στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού είναι ο Κίκο Μακέντα.

Χωρίς τον Γιοάν Μολό θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ματς με την Ξάνθη, στη Ριζούπολη.

Ο Γάλλος μπορεί να ήταν βασικός στο ματς με τον Πανιώνιο και να σκόραρε με πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως, ο Γιώργος Δώνης δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις και τον έκοψε από την αποστολή, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατέθυνση. Εκτός είναι και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Εκτός είναι, επίσης, οι τραυματίες Μπεκ, Φάουστο και Σέχου αλλά και οι Μαυρομμάτης, Αποστολάκης, Θεοχάρης.

Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκεται ο Κίκο Μακέντα, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως της θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής και Βέργος.

Ο Ιταλός φορ ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ την θλάση και όλα δείχνουν πως θα παίξει στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. Τα πλάνα του Δώνη.

Ο Φεντερίκο Μακέντα βάλθηκε να διαψεύσει και τον πιο αισιόδοξο γιατρό, καθώς ενώ οι εκτιμήσεις μετά την θλάση στον προσαγωγό που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκαναν λόγο για απουσία τριών εβδομάδων, εκείνος επέστρεψε στις προπονήσεις στις 11 μέρες.

Ο Ιταλός φορ γυμνάστηκε χθες κανονικά και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού θα είναι όχι μόνο στην αποστολή, αλλά πιθανότατα και στην βασική ενδεκάδα στην αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη στην Ριζούπολη (17:15).

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, φαίνεται πως υπάρχει δίλημμα μόνο για αυτή του αριστερού ακραίου, με τον Μολό να έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά και τους Κολοβό και Χατζηθεοδωρίδη διεκδικητές.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Ινσούα και Γιόχανσον στα άκρα της άμυνας, οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας στόπερ, Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι τα κεντρικά χαφ, ενώ ο Μπουζούκης και ο Ζαχίντ θα υποστηρίζουν τον σέντερ φορ.

Το Παναθηναϊκός – Ξάνθη θα ξεκινήσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News