«Βόμβα» Δώνη: Εκτός αποστολής με Ξάνθη ο Μολό - «Μήνυμα» από τον Ελληνα τεχνικό

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Ο Παναθηναϊκός είναι ΕΔΩ... οι κότες στον Πειραιά!

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη έμεινε ο Μολό.

Εκπληξη Δώνη ενόψει Ξάνθης! Αφησε εκτός αποστολής τον Μολό, στέλνοντας ουσιαστικά ένα… μήνυμα προς το Γάλλο ακραίο.

Ο Μολό σε αντίθεση με τα όσα δήλωσε και αυτός στην κάμερα της “NOVA” δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση και ζήλο και ο 50χρονος τεχνικός αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Εκτός έμεινε και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (05/10/19, 17:15) αγώνα με την Ξάνθη στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη.

Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Αποστολάκης, Φάουστο ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τη λίστα της αποστολής. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Περέα, Βέργος, Κουρμπέλης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News