Παναθηναϊκός: Ξανά ματιές σε Ποθουέλο - Ποια τα δεδομένα

Παναθηναϊκός: Ξανά ματιές σε Ποθουέλο - Ποια τα δεδομένα

Ο Αλεχάντρο Ποθουέλο είχε παίξει δυνατά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ισπανός επενεξετάζεται από τους πράσινους οι οποίοι ψάχνουν να δουν από πότε έχει ο παίκτης να αγωνιστεί και σε τι κατάσταση βρίσκεται τελευταία  έτσι ώστε να πάρουν την απόφαση τους για τον αν θα επιστρέψουν για την απόκτηση του.

Ο Ισπανός κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς έλυσε το συμβόλαιο του με την Μαϊάμι ενώ έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Μπέτις, Σουόνσι, Ράγιο Βαγιεκάνο, Γκενκ, Τορόντο και Μαϊάμι.

Τέλος, ο Ποθουέλο μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 8,10 αλλά και ως αριστερός εξτρέμ ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ.

Μένει να δούμε αν ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει για την περίπτωση του Ισπανού η οποία έχει τσεκαριστεί και στις αρχές Γενάρη.

Πέρασε από το μικροσκόπιο δύο κυπριακές λύσεις ο Γιοβάνοβιτς!

O Παναθηναϊκός συνεχίζει να τσεκάρει την αγορά με σκοπό την απόκτηση εξτρέμ ή κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σκανάρει δύο περιπτώσεις εξτρέμ από την Κύπρο.

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Μαρκίνιος. Ο Βραζιλιάνος είναι 26 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και φέτος έχει 19 εμφανίσεις με 6 γκολ ενώ το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Μαϊου του 2025.

Έχει αγωνιστεί σε Καστανχάλ, Μπαάνγκου, Μπραγκαντίνο, Πόντε Πρέτα, Κορίνθιανς Β, Σπόρτ Ρεσίφε, Κορίνθιανς, Κουιάμπα και ΑΠΟΕΛ ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1.200.000 εκατ. ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Λέο Μπέγκτσον. Ο Σουηδός είναι 24 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Αγωνίζεται στον Άρη Λεμεσού και φέτος έχει 18 συμμετοχές με 5 γκολ ενώ το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Μαϊου του 2025.

Έχει αγωνιστεί σε Χαμάρμπι, Γκέφλε, Τάμπι, Χάκεν και Άρη Λεμεσσού ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News