Παναθηναϊκός: Ξανά φανέλα βασικού σε Παλάσιος!

Απολαμβάνει το «μάτε» του στο ηλιοβασίλεμα ο Παλάσιος! (pic)

Θέμα ημερών, πλην μεγάλου απροόπτου, είναι η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αποφασίζει το… πότε θα συμβεί αυτό!

«Τα νέα από τον Σένκεφελντ είναι καλά, συμπληρώθηκε μια εβδομάδα προπονήσεων χωρίς να έχει ενοχλήσεις, ενώ έκανε και σήμερα κανονικά. Πλέον μετράμε αντίστροφα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είναι θέμα του Γιοβάνοβιτς αν θα τον πάρει στην αποστολή το Σάββατο ή με τον Αστέρα. Η επιστροφή του είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό. Είναι γρήγορος και μπορεί να κάνει χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω. Πιο πιθανό είναι να τον πάρει στην Τρίπολη, πάντως», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο Βέλεθ έκανε σήμερα τα τεστ του, γυμνάστηκε μόνος του και θα μπει αύριο στην προπόνηση του «τριφυλλιού», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει και στην 11άδα αφού Σάρλια-Πούγγουρας τα πήγαν καλά στο ντέρμπι.

Ο Νικολογιάννης τόνισε πως ο Παλάσιος θα είναι πιθανότατα βασικός με τον Ιωνικό, αφού δύσκολα θα είναι έτοιμος ο Ιωαννίδης.

Ενώ επισήμανε πως απαιτείται διαχείριση και συγκέντρωση από πλευράς Παναθηναϊκού μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, για να μην υπάρξει χαλάρωση και… πισωγύρισμα κόντρα στους Νικαιώτες, που θα παίξουν κλειστά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News