Παναθηναϊκός: Βρίσκεις καλύτερο με 700.000 ευρώ;

Μακέντα: Η «ιστορία» για την επιστροφή του! (pic)

Όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Αθήνα ο Φεντερίκο Μακέντα. Η φετινή παρουσία του -απ’ την εκκίνηση της προετοιμασίας, μέχρι σήμερα- ήταν μόνιμα πολύ κάτω από τη βάση.

Τραυματισμοί, κατρακύλα στο rotation, χαζή αποβολή στην Τούμπα, ε, δεν θέλει και πολύ, το πράγμα φαίνεται ότι δεν τσουλάει.

Τον Ιούλιο στην Ολλανδία ο Ιταλός έβγαζε εκνευρισμό και έδειχνε έξω από τα νερά του. Μηδέν γκολ στα φιλικά, εν αντιθέσει με άλλες προετοιμασίες όπου άφηνε πάντα καλές εντυπώσεις στο σκοράρισμα, ελάχιστη ένταση κι ενέργεια στο παιχνίδι του, σαν να επρόκειτο για άλλο παίκτη.

Ο Γιοβάνοβιτς που είχε εξαρχής ζητήσει την παραμονή του στο ρόστερ, συνέχισε να του δίνει ευκαιρίες αλλά από ένα σημείο και μετά τον προσπέρασαν οι εξελίξεις και οι Φώτης Ιωαννίδης -που εξελίχθηκε πολύ- και Καρλίτος, ο οποίος άρχισε να ξυπνά και να συνέρχεται αγωνιστικά απ’ το φινάλε των φιλικών προετοιμασίας.

Για τα 700 χιλιάρικα που κοστίζει ο Ιταλός η ομάδα μπορεί να βρει πολύ καλύτερο παίκτη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News