Παναθηναϊκός: Βρήκε τους στόχους, ξεκινά διαπραγματεύσεις

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Με την πλάτη στον τοίχο το Τριφύλλι στο ημίχρονο!

Ό Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πώς έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο.

Οι πράσινοι θα κινηθούν σίγουρα για δύο μεταγραφές, έναν κεντρικό μέσο και έναν αριστερό μπακ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Παναθηναϊκός έχει βρει μία εξαιρετική περίπτωση χαφ απ το πάνω ράφι για τον οποίο θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις απ’ την πλευρά της διοίκησης προκειμένου να βρεθεί πεδίο συμφωνίας και να κλείσει η μεταγραφή.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αντίστοιχη κινητικότητα θα υπάρξει λίαν συντόμως και για τη θέση του αριστερού μπακ με τον παίκτη ο οποίος θα καλύψει το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο και θα συμπληρώσει τον Χουάνκαρ δίνοντας την απαιτούμενη ασφάλεια και για το μέλλον εάν δεν υπάρξει συμφωνία ως το καλοκαίρι με τον Ισπανό για την επέκταση του συμβολαίου του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News