Παναθηναϊκός: «Βρήκε πλέι μέικερ» (pics)

Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες της νέας εμφάνισης του Τριφυλλιού

Αποδίδοντας τα μέγιστα στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και βασιζόμενος στα επιθετικά ξεσπάσματα της επανάληψης, ο Παναθηναϊκός κέρδισε το χειροκρότημα και δημιούργησε προσδοκίες στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων του στο 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν άνετα με 86-71 της πρωταθλήτριας Ευρώπης Αναντολού Εφές και αύριο (24/9, 21:00) θα αντιμετωπίσουν την Αρμάνι Μιλάνο στον τελικό του τουρνουά στη μνήμη του εμβληματικού ηγέτη του «τριφυλλιού».

Στον αντίποδα, η τουρκική ομάδα θα αγωνιστεί την ίδια ημέρα στον «μικρό τελικό», απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (18:00).

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα στέκονται στην εμφάνιση του Εξάστερου, αλλά και στο πράσινο ρόστερ, κάνοντας ειδική αναφορά στους γκαρντ που έφερε το Τριφύλλι.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: «Βρήκε πλέι μέικερ» (pics)

Παναθηναϊκός: «Βρήκε πλέι μέικερ» (pics)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News