Παναθηναϊκός: Βρήκε διάταξη για τα.... ταμπούρια ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Βρήκε διάταξη για τα.... ταμπούρια ο Γιοβάνοβιτς

Για δεύτερο σερί παιχνίδι φάνηκε ότι το Ιωαννίδης-Σποράρ είναι δίδυμο που ο αντίπαλος δύσκολα αντιμετωπίζει.

Από την αποβολή του παίκτη του Ατρομήτου φώναζε το πράγμα ότι τρεις κεντρικοί μέσοι περίσσευαν και πως η περιοχή του αντιπάλου έπρεπε να γεμίσει με ακόμα ένα μεγάλο κορμί που θα πίεζε τους στόπερ.

Η αλήθεια είναι πως ο Ιβάν άργησε να κάνει την κίνηση αλλά τελικά (όπως στο Αγρίνιο) του βγήκε, με τον νεαρό φορ να τελειώνει επιτυχώς την πάσα του Σποράρ και να χρίζεται σκόρερ.

Ίσως μετά την διακοπή, σε ματς που δεν θα σου βγαίνουν επιθετικά κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους που παίζουν μαζική άμυνα ο κόουτς σκεφτεί περισσότερο το σχήμα με δύο φορ.

Ο Ιωαννίδης με παρτενέρ δίπλα του ένα φτασμένο διεθνή σαν τον Σποράρ αρχίζει και θυμίζει επιθετικό παρότι τα τελειώματά του ακόμα θέλουν δουλειά.

Με τον Παναιτωλικό χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να σκοράρει αν και η σέντρα του Χουάνκαρ ήταν τέλεια, ενώ με τον Ατρόμητο σούταρε στην κλειστή γωνία του Γιαννιώτη που ευθύνεται για το 1-0.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News