Παναθηναϊκός: Βρέθηκε ο βασικός εξτρέμ, τελικές συζητήσεις

Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι σε 15 μέρες

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για να κλείσει τον (βασικό) εξτρέμ που θα καλύψει το κενό το Αϊτόρ, με την πρώτη επιλογή του να αφορά ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην Ισπανία.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του κι ενώ έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα παραμένει σε πρώτο πλάνο και η περίπτωση του διεθνούς Τσέχου μεσοεπιθετικού, Όντρεϊ Λινγκρ της Σλάβια Πράγας, για τη δεύτερη (έξτρα) μεταγραφή ενός παίκτη ο οποίος θα μπορεί να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, προκειμένου να δώσει επιπλέον, ποιοτικές επιλογές στη δημιουργία και την εκτέλεση, όπου οι «πράσινοι» έχουν θέματα μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν… εγκαταλείψει την υπόθεση του Λινγκρ και συνεχίζουν να πιέζουν την ομάδα της Πράγας, για να βρουν κοινό σημείο επί της διαπραγμάτευσης που παραμένει μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα εισιτήρια της ρεβάνς Κυπέλλου Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (26/1/2023, 7.30 μ.μ.), τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 στις 2 μ.μ.
Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
6, 7 15€
1Β, 5Γ, 8Β, 12Β 20€
1Α, 5Β, 8Α, 12Α 25€
5Α, 9, 11 40€
2 50€
10 60€
3 100€
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 4.30 μ.μ.

– Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News