Παναθηναϊκός-Βόλος: Ποιοι «βλέπουν» ενδεκάδα, ποιοι πάγκο

Νικολογιάννης: «Ο Ιβάν πρέπει να ξηλώσει τη νοοτροπία «κερδίζουμε ή χάνουμε είναι το ίδιο!»»

Με μοναδική αλλαγή τον Ξενόπουλο αντί του Χριστογεώργου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Βόλο στη Λεωφόρο(26/9, 16:00).

Με απογευματινή προπόνηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο το Βόλο (26/9, 16:00) στη Λεωφόρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Αρη. Ο Λούντκβιστ διεκδικεί την θέση του Βιγιαφάνιες, ο Παλάσιος εκείνη του Χατζηγιοβάνη και ο Καρλίτος αυτή του Ιωαννίδη.

Η πιθανή ενδεκάδα

Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ αναμένεται να είναι στην άμυνα, ενώ Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος θα είναι λογικά στο κέντρο με τον Μαουρίσιο να διεκδικεί θέση. Μπροστά τους οι Λούντκβιστ, Βιτάλ και Παλάσιος, και Καρλίτος στην κορυφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News