Παναθηναϊκός - Βόλος κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - Βόλος κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Βόλος κανάλι ώρα: Πρεμιέρα για τον Λάσλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκό με τους πράσινους να υποδέχονται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Βόλο για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 HD στις 20:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, ύστερα από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια (1-0 Αστέρας, 1-1 ΑΕΛ, 0-1 Άρης, 2-2 ΟΦΗ).

Ο Λάσλο Μπόλονι δεν υπολογίζει τους Βιγιαφάνιες, Αντονίτο, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδη, Βέλεθ και Σαβιέρ. «Μέσα» οι Μολό και Μαουρίσιο.

Παναθηναϊκός – Βόλος κανάλι ώρα: Μπόλονι: «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

Στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, στην οποία θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του «τριφυλλιού», μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος μίλησε για τις πρώτες του ημέρες ως προπονητής των πράσινων, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος προπονητής:

Για το πώς είναι οι πρώτες ημέρες του στον Παναθηναϊκό: Πολύ δύσκολες, λαμβάνω πληροφορίες από παντού. Όλοι με φωνάζουν μίστερ από εδώ μίστερ από εκεί και γι’ αυτό προσπάθησα να επικεντρωθώ στις τρεις προπονήσεις. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων οι παίκτες απάντησαν με μεγάλη όρεξη και σεβασμό και σε αυτά που είχαν ήδη ξεκινήσει και σε αυτά που θέλω εγώ. Στόχος μας να τα ταιριάξουμε όλα για να βρούμε την καλύτερη δομή για να προχωρήσουμε.

Για την κατάσταση που βρήκε στον Παναθηναϊκό: Θα σας πω τι αισθάνθηκα εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες. Όταν κοιτάζω γύρω μου και ακούω τα διαφορετικά συναισθήματα και όταν βλέπω την οργάνωση σε όλες τις λεπτομέρειες, αυτό το λέω και εκτός του περιθωρίου της ομάδας, αλλά ακόμα και στο ξενοδοχείο που συναντώ διάφορους ανθρώπους, βλέπω την καλοσύνη της Ελλάδας και την κουλτούρα. Είναι κάτι που σέβομαι. Όλες οι ενδείξεις και όλη αυτή η κατάσταση με ωθεί στο να κάνω τα πράγματα έτσι όπως πρέπει. Αποτελεί επιταγή και αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο.

Για το τι προλαβαίνει να αλλάξει: Το μόνο που άλλαξα είναι τα παπούτσια μου. Μέσα σε τρεις μέρες αυτό που θα κοιτάξω για να αλλάξω είναι η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών γιατί ποιότητα υπάρχει. Το θέμα είναι τα αποτελέσματα. Εξαρτάται από τους διαθέσιμους παίκτες. Ψάχνουμε λύσεις αλλά και τύχη. Ο Βόλος είναι καλή ομάδα που θα κοιτάξει να κάνει τη ζημιά. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μια κατάσταση όχι μεγάλης σιγουριάς. Εγώ θέλω να βγάλω την αμφισβήτηση και από την άλλη θα δούμε τα θετικά.

Για το αν του αρκεί νίκη με μισό μηδέν: Ξέρω ότι πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Προσέχω και τον αντίπαλο. Ταυτόχρονα είμαι και φιλόδοξος. Δεν σκέφτηκα τα πολλά γκολ απέναντι στο μηδέν. Μιλάω και σκέφτομαι μια καλή εμφάνιση που μας φέρνει και το καλό αποτέλεσμα. Και γι΄ αυτό θα κάνω τα πάντα.

Για το αν τον προβληματίζουν οι απουσίες:

Είναι ένα πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Κοιτάμε να γίνουν καλά γρήγορα, σκεφτόμαστε το πρόγραμμά του αλλά και την θεραπεία τους. Μια ομάδα δεν στηρίζεται σε ένα ή σε δύο παίκτες. Η προτεραιότητα είναι συνολικά για την ομάδα. Αν αυτή η ομάδα είναι ενωμένη, τότε μπορούμε να μετακινήσουμε και βουνά!

Για το αν έχει κλείσει το θέμα του συνεργάτη και αν θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση: Υπάρχει κάπου σε ένα αεροπλάνο ένας βοηθός που θα έρθει. Θα ήθελα να σας τονίσω πως κανείς δεν έρχεται για να κάνει θαύματα. Ήρθαμε να ιδρώσουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα για να επιστρέψει το χαμόγελο! Ξέρουμε ότι ο δρόμος είναι γεμάτος εμπόδια.

Για τις μεταγραφές: Δεν αποτελεί θέμα που μπορώ να αναφερθώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News