Παναθηναϊκός - Βόλος 5-1: Highlights - Video

Πεντάστερο ξέσπασμα με θύμα τον Βόλο και τώρα... Ολυμπιακός!

Ένας εκπληκτικός Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 4-0 από το ημίχρονο και τελικά νίκησε με 5-1 τον Βόλο, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα.

Εκρηκτικός ήταν ο Παναθηναϊκός στην επιστροφή του στο «Απ. Νικολαΐδης». Οι Πράσινοι μετά τις δύο σερί ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη εκτός έδρας, έψαχνε μια αντίδραση κι ένα ξέσπασμα.

Και το πέτυχε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο επικρατώντας με 5-1 του Βόλου που είχε μόνο νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Το Τριφύλλι, που στην πρεμιέρα της Super League Interwetten στη Λεωφόρο, είχε νικήσει με 4-0 τον Απόλλωνα ήταν ξανά επιβλητικό, πέτυχε πέντε γκολ (τέσσερα στο ημίχρονο!) με σκόρερ τους Καρλίτος (2), Ιωαννίδη, Χατζηγιοβάνη και Βιτάλ κι έδειξε ότι τα αρνητικά αποτελέσματα σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη ήταν μια κακή παρένθεση καθώς η ομάδα παρουσιάζει εμφανή πρόοδο και εξέλιξη σε όλους τους τομείς εντός γηπέδου.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News