Παναθηναικος - Φολενταμ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (28/7)

Παναθηναικος - Φολενταμ Live Streaming

Παναθηναικος – Φολενταμ Live Streaming | Panathinaikos – Volendam Live Streaming: Ζεσταίνει τις μηχανές του ο Παναθηναϊκός για τα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας στον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Πέμπτη (20:30) στη Λεωφόρο την ολλανδική Φόλενταμ στην πρόβα τζενεράλε για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κόντρα στους Τσέχους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές, προκειμένου να λάβει και τις αποφάσεις για την επιστροφή της ομάδα τους στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ο Παναθηναϊκός στις 4 και 11 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη Σλάβια Πράγας και ο Σέρβος προπονητής κόντρα στην ολλανδική ομάδα θέλει να δει συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του.

Το ζητούμενο είναι το εύκολο γκολ, κάτι που στα φιλικά με Βόλο και Λεβερκούζεν έλειψε αφού κόλλησαν στο 0-0. Αναμφισβήτητα το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει αποκτηθεί ο βασικός σέντερ φορ έχει προβληματίσει το προπονητικό επιτελείο, όμως άπαντες στηρίζουν και εμπιστεύονται τον Φώτη Ιωαννίδη.Ο νεαρός επιθετικός έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και το ζητούμενο είναι απέναντι στη Φόλενταμ να βρει δίχτυα για να… ξεμπουκώσει.

Παράλληλα, ο Γιοβάνοβιτς θα κάνει την τελική πρόβα σχετικά με τον καταρτισμό της μεσαία γραμμής και το θετικό είναι ότι βλέπει συνεχώς τον Τσέριν να ανεβάζει στροφές.  Επίσης, ο Σέρβος τεχνικός θέλει για ένα ακόμη παιχνίδι οι παίκτες του να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός στα 4 φιλικά που έχει δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δεν έχει δεχθεί γκολ κάτι που αναμφισβήτητα χαροποιεί το τεχνικό επιτελείο.Φιλικο προετοιμασιας Live Streaming

Παναθηναικος – Φολενταμ Live Streaming: Δοκιμές ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς

Στο φιλικό με τη Φόλενταμ ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δοκιμάσει και το σύστημα 3-4-3 τοποθετώντας στην άμυνα τους Σένκεφελντ, Κουρμπέλη και Μαγκνουσον. Η παραπάνω τριάδα διαθέτει μείγμα ποιότητας και εμπειρίας και μπορεί να δώσει λύσεις στην κυκλοφορία της μπάλας.

Η Φόλενταμ βρίσκεται επίσης στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της και περιμένει την έναρξη του ολλανδικού πρωταθλήματος στις 7 Αυγούστου. Στους «πορτοκαλί» υπάρχει ενθουσιασμός, αφού πέρυσι ανέβηκαν από την β’ κατηγορία στα σαλόνια της Eredivisie. Το απόλυτο κουμάντο στην ομάδα το κάνει ο προπονητής Βιμ Γιονκ, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της Φόλενταμ από το καλοκαίρι του 2019. Οι Ολλανδοί στο τελευταίο χρονικά φιλικό που έδωσαν ηττήθηκαν 2-1 από την ΑΕΚ. live streaming

Ετοιμάζει «βόμβα» με Σποράρ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «τριφύλλι» ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον…αέρα για την αγορά του διεθνούς Σλοβένου επιθετικού, Αντράζ Σποράρ από την Σπόρτιγνκ Λισαβόνας. Στον «εκλεκτό» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του κατέληξε ο Παναθηναϊκός κι είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να τον ντύσει στα «πράσινα» και να τον φέρει στην Ελλάδα.  

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν σε αθλητικό σάιτ πηγές από την Σλοβενία, το «τριφύλλι» πραγματοποίησε δυναμικό μπάσιμο τα τελευταία 24ώρα για την απόκτηση του διεθνούς Σλοβένου επιθετικού, Αντράζ Σποράρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και βρίσκεται πολύ κοντά στο μεταγραφικό…μπαμ! Μάλιστα, το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως ο Παναθηναϊκός φέρεται αποφασισμένος να καλύψει τα υψηλά «θέλω» της πορτογαλικής ομάδας. Για την αγορά του 28χρονου φορ που κυμαίνονται μίνιμουμ στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ!

Να σημειώσουμε πως ο Σποράρ έχει συμβόλαιο που «τρέχει» με τα «λιοντάρια» μέχρι το καλοκαίρι του ΄25, ενώ οι ετήσιες απολαβές του στην Σπόρτινγκ κυμαίνονται στο 1,7 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον ολοκληρωθεί το μεταγραφικό deal με τα νούμερα που προαναφέραμε, θα πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά την περίοδο της πολυμετοχικότητας κι ενώ να θυμίσουμε πως το περυσινό καλοκαίρι το κόστος της μεταγραφής του Παλάσιος έφτασε στις…παρυφές των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Παναθηναικος – Φολενταμ Live Streaming: «Θα δέσουμε με τον Μάγκνουσον»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σε δηλώσεις του τόνισε ότι όσο περνάει ο καιρός η συνεργασία του με τον Μάγκνουσον θα γίνεται καλύτερη ενώ σημείωσε ότι οι πράσινοι πρέπει να είναι έτοιμοι για τα επίσημα ματς. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτ Σένκεφελντ: 

Για το τεστ με το Βόλο, τα δύο διαφορετικά ημίχρονα και το γεγονός ότι δεν σκόραρε ξανά ο Παναθηναϊκός: «Σίγουρα δεν κάναμε και το καλύτερο παιχνίδι μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είμαστε σε μία περίοδο που δεν μετρούν τόσο τα αποτελέσματα, όσο κάποια πράγματα που δοκιμάζουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα επίσημα ματς».

Αν έχει το χρόνο για να είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός στα ματς με τη Σλάβια: «Στο τέλος της ημέρας, δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα σε ένα φιλικό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό κι έχει τη δική του ιστορία. Οκέι, μπορεί να κερδίσεις… 7-0 σε ένα φιλικό και να παίξεις με τη Σλάβια και να μην πάρεις καλό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να μάθουμε κάποια πράγματα και πως θα βελτιωθούμε μέσα στο γήπεδο. Σύμφωνοι, πάντα μπαίνεις στο γήπεδο για να νικήσεις, αλλά δεν ήταν αυτό το βασικό στο τελευταίο φιλικό που δώσαμε με τον Βόλο. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες κι απ’ την άλλη επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει κάποιες φάσεις εναντίον μας. Και το τελευταίο δεν έπρεπε να συμβεί».

Τη συνεργασία του με τον Μάγκνουσον: «Ηταν η πρώτη φορά που παίξαμε μαζί με τον Χόρντουρ σε αγώνα. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως πρέπει να το κάνουμε όλο αυτό να δουλέψει καλά. Και θα το κάνουμε…».

«Δεν φοβόμαστε την Σλάβια Πράγας»

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν για τα δύο παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αϊτόρ.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοράρει σε τέσσερα σερί φιλικά, παρά μόνο ένα και αυτό από δικό του πέναλτι: «Έχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο με τον Βόλο δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά όπως είπα είναι δύσκολο όταν ο αντίπαλος παίζει μονίμως με έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Όλη την ώρα περίμενε στην άμυνα».

Αν περιμένει βελτίωση στη συνέχεια: «Νομίζω ότι υπάρχει μία δόση υπερβολής στο πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Στο πρώτο ημίχρονο, όντως, ήμασταν κακοί και ο αντίπαλος μας απείλησε αρκετές φορές. Όμως, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες μέσα σε λίγα λεπτά. Δείξαμε ότι έχουμε τον τρόπο».

Την ανάγκη ενίσχυσης: «Έχουμε ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς και θα βρούμε τον τρόπο να δημιουργούμε και να σκοράρουμε περισσότερο. Ασφαλώς χρειαζόμαστε ενίσχυση. Είναι σημαντικό να έρθουν παίκτες που θα δώσουν λύσεις, θα ανεβάσουν την ποιότητα και θα μεγαλώσουν τον ανταγωνισμό. Η ομάδα θα έχει πολλές υποχρεώσεις και είναι σημαντικό για τον προπονητή να διαθέτει αρκετές αξιόπιστες επιλογές».

Παναθηναικος – Φολενταμ Live Streaming | Links:

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News