Παναθηναϊκός-Βιτίνιο: Το παρασκήνιο μέχρι στιγμής, τι «περιμένει» ο Ιβάν

Παναθηναϊκός-Βιτίνιο: Το παρασκήνιο μέχρι στιγμής, τι «περιμένει» ο Ιβάν

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στο sportfm για την υπόθεση του Βιτίνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Βιτίνιο είναι ένας παίκτης που φυσικά απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Οι βραζιλιάνοι γράφουν πως τις τελευταίες μέρες επήλθε συμφωνία, κάτι που εγώ ξέρω πως η συμφωνία των δύο ομάδων είναι εδώ και μέρες. Και με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει επί της ουσίας συμφωνία, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα το προχωρήσει αν δεν πάρει το ΟΚ από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής ψάχνει διάφορα πράγματα, διάφορες λεπτομέρειες και πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερα. Αν ο Γιοβάνοβιτς πει το ΟΚ, τότε θα έχουμε θετική κατάληξη στην υπόθεση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η βασική του θέση είναι εξτρέμ, αλλά έχει παίξει κάποιες φορές ως σέντερ φορ και λιγότερες ως περιφερειακός φορ ή δεκάρι», πρόσθεσε.

Για καταλήξει, λέγοντας: «Αν έρθει ο Βιτίνιο, ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει πολύ επίπεδο στη μεσοεπιθετική γραμμή του. Αν έρθει ο Βιτίνιο, μπορεί να παίζει πίσω από τον επιθετικό. Περιμένουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες, σήμερα-αύριο, και αν υπάρξει το ΟΚ του Γιοβάνοβιτς, τότε θα προχωρήσουν οι διαδικασίες».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News