Παναθηναικος - Βιρτους Μπολονια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (23/11)

Παναθηναικος - Βιρτους Μπολονια Live Streaming

Παναθηναικος – Βιρτους Μπολονια Live Streaming | Panathinaikos – Virtus Live Streaming: Σπουδαία η «διαβολοβδομάδα» που περιμένει τον Παναθηναϊκό (2-6) στην Ευρωλίγκα. Αρχής γενομένης από το  παιχνίδι της Τετάρτης (21:00) στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια (4-4).

Μόλις μία φορά έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους στο παρελθόν σε επίπεδο Euroleague, ο Παναθηναϊκός με τη Βίρτους. Αυτή ήταν τον Μάιο του 2002, στον τελικό της διοργάνωσης στην Μπολόνια. Εκεί, οι «πράσινοι» υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν φτάσει στη νίκη με 89-83 και στον 3ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας τους.

Ο Παναθηναϊκός άντεξε για ένα δεκάλεπτο στην Τουρκία απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (προηγήθηκε στη λήξη του με 25-22). Όμως στα υπόλοιπα 30 λεπτά αποτέλεσε… σάκο του μποξ για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη (107-77 το τελικό σκορ). Οι «πράσινοι» του Ντέγιαν Ράντονιτς παρουσίασαν ξανά πολλά προβλήματα στο πίσω μέρος του παρκέ.

Το τελευταίο φαίνεται και από την στατιστική, καθώς επέτρεψαν στους πρωταθλητές Τουρκίας να σουτάρουν με το… ιστορικό 78.6% στα δίποντα (33/42)! Και 12/25 (48%) έξω από τα 6,75 μ.  Οι μοναδικοί που διασώθηκαν από το ναυάγιο ήταν οι Ντουέιν Μπέικον (20 π., 10/12 βολές, 5 ριμπάουντ) και Γουόλτερς (11 π., 5 ασίστ). Διψήφιοι ήταν και οι Παπαγιάννης (12 π., 4 ριμπ.), Ντέρικ Γουίλιαμς (10 π.).Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Πιεσμένος ο Ντέγιαν Ράντονιτς

Ο «εξάστερος», μετά τη βαριά ήττα στην Τουρκία, αναζητεί αντίδραση απέναντι στην Βίρτους,. Αφού η πίεση προς το πρόσωπο του Ράντονιτς, αλλά και των παικτών έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός παραμονή του ματς στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτει η Μπολόνια. Αλλά και στον τραυματισμό του Γκριγκόνις. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Αυτή την εβδομάδα έχουμε δυο αγώνες στην έδρα μας. Το πρώτο ματς είναι κόντρα στη Βίρτους, η οποία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει μεγάλη εμπειρία, πολλούς καλούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Στα δυο τελευταία τους ματς έπαιξαν καλά κόντρα σε Αρμάνι και Βαλένθια. Μια από τις καλύτερες αμυντικά ομάδες. Θα πρέπει και εμείς να είμαστε έτοιμοι αμυντικά και να παίξουμε καλά. Με ενέργεια και τα 40 λεπτά. Στην επίθεση θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να διαβάσουμε το παιχνίδι και να είμαστε αποτελεσματικοί.

Στα δυο τελευταία παιχνίδια είχαμε διαφορετική εικόνα. Με τη Μπασκόνια είχαμε καλή απόδοση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ίσως, ένα από τα καλύτερα φετινά ματς. Με τη Φενέρμπαχτσε η άμυνά μας ήταν τραγική. Μπορούμε να αναλύσουμε και τα δυο ματς. Όμως θα πρέπει να δούμε πως αντιδράσαμε μετά από αυτό το ματς. Θελουμε να αντιδράσουμε στον αγώνα με τη Βίρτους και να παίξουμε διαφορετικά.

Μετά από αυτό το παιχνίδι θα μπορέσουμε να μιλήσουμε περισσότερο για αυτό το θέμα. Σίγουρα στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε είχαμε μια κακή νύχτα στην άμυνα. Το έχουμε ξαναπεί. Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Να μην ξαναπαίξουμε έτσι. Αυτή τη στιγμή, ο Γκριγκόνις δεν παίζει στο συγκεκριμένο ματς».

Παναθηναικος – Βιρτους Μπολονια Live Streaming: Ανεβασμένη, αλλά με απουσίες η Βίρτους

Η Βίρτους στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι στην Euroleague έβαλε τα καλά της απέναντι στη Βαλένθια. Επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία 89-59, αποδίδοντας τρομερό μπάσκετ. Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο μπήκε στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια, καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς από το πρώτο ημίχρονο (42-25).

«Οχημα» για τους Ιταλούς η εξαιρετική τους άμυνα, από την οποία η αλήθεια είναι ότι εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό. Η εικόνα τους στο μπροστά μέρος του παρκέ παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα. Με τη συγκεκριμένη νίκη οι Ιταλοί έφτασαν στο 4-4 και βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Βέβαια, στην Αθήνα ταξιδεύει δίχως δύο μεγάλα αστέρια της και συνάμα τεράστια όπλα. Ο λόγος για τους Ογελέγε και Σενγκέλια.

Θυμίζουμε, πως την Παρασκευή ακολουθεί νέο εντός έδρας παιχνίδι για τους «πράσινους» με αντίπαλο την Βιλερμπάν. Η Βίρτους Μπολόνια θα επιστρέψει στο σπίτι της για να υποδεχθεί την ίδια μέρα την Εφές.Παναθηναικος Live Streaming

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Γουόλτερς

Ο Νέιτ Ουόλτερς τόνισε πως η «διαβολοβδομάδα» που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός είναι μια… μεγάλη εβδομάδα για το «τριφύλλι». Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τη «διαβολοβδομάδα» του Παναθηναϊκού: «Είναι μια μεγάλη εβδομάδα για εμάς. Ξεκινάμε με τη Βίρτους, που είναι μια καλή ομάδα και με πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια».

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του απέναντι στους Ιταλούς: «Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Κάναμε μια καλή αρχή στον αγώνα της Κυριακής, τον οποίο κερδίσαμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και αυτή την εβδομάδα. Είναι μια μεγάλη εβδομάδα, δυσκολευόμαστε στην Euroleague μέχρι στιγμής, όμως θα πρέπει να πάρουμε αυτά τα εντός έδρας ματς».

Την «πράσινη» άμυνα: «Σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, με περισσότερη επιθετικότητα. Έχουμε αναλύσει τη Βίρτους και θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Αν παίξουμε καλή άμυνα, αυτό θα μας βοηθήσει και στην επίθεση. Παίζοντας εντός έδρας αυτό θα ματς δώσει τη δυνατότητα να παίξουμε στο transition και να παίξουμε ευκολότερα.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε το αποτελέσματα. Δυσκολευόμαστε στην άμυνα, όμως μπορούμε να γίνουν καλύτεροι αμυντικά. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια ενέργεια σε όλο τον αγώνα, γιατί αυτό βοηθάει και την επίθεσή μας».

Παναθηναικος – Βιρτους Μπολονια Live Streaming: 16/12 η απόφαση για Μήτογλου

Ο Ντίνος Μήτογλου θα μάθει μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου την τελική απόφαση για την υπόθεση ντόπινγκ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ μεγάλης αθλητικής εφημερίδας, η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης του Έλληνα ψηλού ορίστηκε και μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου. Τότε θα γνωρίζουμε το μέγεθος της ποινής.

Θυμίζουμε ότι ο Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στις 4 Μαρτίου και τώρα θα μάθει τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, η ποινή μπορεί να κυμανθεί από 2 έως 4 χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα. Όμως πρέπει να σημειωθεί ότι η πλευρά του πρώην παίκτη της Αρμάνι συνεργάστηκε με τις αρχές, κάτι που φάνηκε και στην περίπτωση της μήνυσης προς την 48χρονη γιατρό που του χορήγησε απαγορευμένες ουσίες.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει άμεσα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα έφεσης, τόσο στο όργανο της FIBA όσο και στο CAS.

Η διαιτητική τριάδα για το ματς με τους Ιταλούς

Η Euroleague ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Βίρτους Μπολόνια (23/11, 21:00). Όπως έγινε γνωστό, οι Ματέι Μπολτάουζερ, Μπένχαμιν Χιμένες και Ράιν Πεεράντι θα σφυρίξουν την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναικος – Βιρτους Μπολονια Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News