Παναθηναικος - Βιρτους Μπολονια καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 23/11

Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες της νέας εμφάνισης του Τριφυλλιού

Παναθηναικος – Βιρτους Μπολονια καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της 9ης αγωνιστικής της Euroleague

Μεγάλο παιχνίδι μας υπόσχονται στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός και Βίρτους Μπολόνια στην 9η στροφή της Euroleague.

Η πίεση στο «τριφύλλι» έχει εκτοξευθεί στα ύψη μετά τη βαριά ήττα με 107-77 από τη Φενέρμπαχτσε. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς και το τεχνικό επιτελείο δέχονται κριτική και παραμονή του ματς υποσχέθηκαν αντίδραση. Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια στο παρκέ και κόντρα στην άσχημη συνήθεια που παρουσιάζουν θα πατήσουν «γκάζι» από το πρώτο δεκάλεπτο.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά τη βαριά ήττα στην Τουρκία ανέλαβε την ευθύνη και απέναντι στην Καρδίτσα πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση με 10/10 δίποντα. Ο πύργος του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει σε υψηλά στάνταρ και χρωστάει σε όλους μια αρχηγική εμφάνιση σε ματς της Euroleague.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τo Novasports Prime.

Χωρίς Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός

Με δύο προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και για το αποψινό ματς με την Βίρτους Μπολόνια. Συγκεκριμένα, όπως είπε και ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του, ο Μάριους Γκριγκόνις τέθηκε ήδη εκτός μάχης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Η Βίρτους Μπολόνια «μετρά» σημαντικές απουσίες ενόψει του αγώνα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Ιταλία, η ιστορική ομάδα της Μπολόνια θα παραταχθεί χωρίς τους Τόκο Σενγκέλια και Σέμι Οτζελέγε στο ματς με το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος ο Ίφε Λούντμπεργκ, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Γουόλτερς: «Μεγάλη εβδομάδα για μας»

Ο Νέιτ Ουόλτερς τόνισε πως η «διαβολοβδομάδα» που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός είναι μια… μεγάλη εβδομάδα.

Για τη «διαβολοβδομάδα» του Παναθηναϊκού: «Είναι μια μεγάλη εβδομάδα για εμάς. Ξεκινάμε με τη Βίρτους, που είναι μια καλή ομάδα και με πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια».

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του απέναντι στους Ιταλούς: «Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Κάναμε μια καλή αρχή στον αγώνα της Κυριακής, τον οποίο κερδίσαμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και αυτή την εβδομάδα. Είναι μια μεγάλη εβδομάδα, δυσκολευόμαστε στην Euroleague μέχρι στιγμής, όμως θα πρέπει να πάρουμε αυτά τα εντός έδρας ματς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News