Παναθηναικος - Βιλερμπαν Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/11)

Παναθηναικος - Βιλερμπαν Live Streaming

Παναθηναικος – Βιλερμπαν Live Streaming | Panathinaikos – Villerbaune Live Streaming: Tο απόλυτο στις νίκες αναζητεί ο Παναθηναϊκός στην ολοκλήρωση της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague! Ο «εξάστερος» μετά τη νίκη την Τετάρτη απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια στην παράταση με 88-85, φιλοδοξεί απόψε (21:00), εκ νέου στο ΟΑΚΑ, να πάρει το «ροζ φύλλο» και απέναντι στη Βιλερμπάν.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 3-6 και γνωρίζουν ότι μια νέα επιτυχία στο ΟΑΚΑ θα τους φέρει πιο κοντά στην οκτάδα. Επίσης, ξέρουν ότι μια πιθανή αποτυχία θα τους κάνει αρνητικούς πρωταγωνιστές στην ουρά της βαθμολογίας.

Πάντως, οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν λύγισαν στα δύσκολα! H νίκη επί της Βίρτους μπορεί να ήρθε «δια πυρός και σιδήρου», όμως προσθέτει σε μια κρίσιμη στιγμή αυτοπεποίθηση. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με αυταπάρνηση απέναντι στους Ιταλούς. Και με πρωταγωνιστές τους Ντέρικ Γουίλιαμς και Νέιτ Γουόλτερς πανηγύρισε μια νίκη ψυχολογίας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν ασταμάτητος και με 26 πόντους (5/8 τρίποντα) διέλυσε τα αμυντικά συστήματα του Σέρτζιο Σκαριόλο. Παράλληλα, ο Νέιτ Γουόλτερς για ακόμα μία φορά ήταν «μαέστρος». Μάλιστα, στο σύστημα του Ράντονιτς με δύο «κοντούς», παρέσυρε και τον Λι (15 πόντους) στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Ανακουφισμένος και χαρούμενος ο Ντέγιαν Ράντονιτς

Όπως είναι φυσιολογικό, ο Μαυροβούνιος τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος, ενώ έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε μετά το ματς.

Για την εμφάνιση: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που μας βοήθησε πολύ να επιβιώσουμε και να κερδίσουμε. Ελπίζω σε δύο μέρες να είναι πάλι εδώ. Στο τέλος και την παράταση μας βοηθήσαν πολύ. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Η τρίτη περίοδος ήταν πολύ καλή. Δεν πήραμε το ματς στην κανονική διάρκεια. Αν και προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους, αλλά είναι για εμάς μεγάλη νίκη. Γιατί παίζαμε με μια ομάδα με ποιότητα. Κερδίζουμε χρόνο, αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σωματικά και πνευματικά για το ματς με τη Βιλερμπάν».

Το σχήμα Γουόλτερς και Λι: «Για να κερδίσεις μια ομάδα όπως τη Βίρτους θες όσους περισσότερους παίκτες μπορείς. Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από 3 ματς που τα χάσαμε στο τέλος, πήραμε ένα και μας βοηθάει στην ψυχολογία μας. Οι Γουόλτερς-Λι είναι μια από τις επιλογές που έχουμε. Ειδικά τώρα που είναι έξω και ο Γκριγκόνις. Πρέπει να βρούμε τρόπους να καλύψουμε το κενό του».

Παναθηναικος – Βιλερμπαν Live Streaming: Πιεσμένη η γαλλική ομάδα

Η Βιλερμπάν βρίσκεται επίσης στο 3-6 και η εντός έδρας ήττα την Τετάρτη από την Μπάγερν με 74-75 αύξησε κατακόρυφα την πίεση στην ομάδα του Πάρκερ. Οι Γάλλοι απέναντι στους Βαυαρούς περίμεναν τα πάντα από τον ηγέτη τους Νάντο Ντε Κολό, όμως προδόθηκαν από την άμυνα. Κυρίως στο φινάλε όπου δεν έβγαλαν την ίδια ενέργεια στο πίσω μέρος του παρκέ.

Η γαλλική ομάδα προέρχεται από τρεις σερί ήττες και αυτό σημαίνει ότι έρχεται στην Αθήνα για να παίξει έναν «τελικό». Ούτως ώστε να αρχίσει να σκέφτεται εκ νέου την οκτάδα. Την τελευταία τριετία στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός μετράει δύο νίκες (88-71 και 100-88) κόντρα στη Βιλερμπάν, ενώ πέρυσι η ομάδα του Πάρκερ επικράτησε με 70-84.Παναθηναικος Live Streaming

Γουίλιαμς: «Οι συνεχόμενες νίκες θα μας βοηθήσουν»

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιλερμπάν (25/11, 21:00) για την 10η αγωνιστική της Euroleague. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν: «Νομίζω ότι πρέπει να παίζουμε με πάθος, με ενέργεια και περισσότερη συγκέντρωση. Νομίζω ότι ήταν μία καλή εμφάνιση για εμάς, παίξαμε με καρδιά και αυτό χρειαζόμαστε να κάνουμε για να κερδίζουμε τέτοια ματς».

Τι μπορεί να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα: «Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνουμε μαζεμένες νίκες, στη σειρά. Θα είναι καλό για την ενέργεια μας, για τη χημεία μας. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Αυτό είναι το βασικό. Όταν παίρνεις συνεχόμενες νίκες, αποκτάς ενέργεια, οπότε αυτό είναι το διακύβευμα αυτή την εβδομάδα, με δύο εντός έδρας αγώνες στη EuroLeague.

Θέλεις να προστατεύσεις την έδρα σου. Στην αρχή παίξαμε με δυνατές ομάδες στην έδρα μας και δεν βρεθήκαμε στην επιθυμητή πλευρά. Κάποιες φορές μαθαίνεις από τις ήττες, αυτό κάνουν οι καλές ομάδες. Να μάθουμε από τις ήττες από τη Ρεάλ και τη Μονακό. Με την Μπασκόνια παίξαμε καλύτερα, με την Μπολόνια παίξαμε καλύτερα. Αυτό κάνουν οι καλές ομάδες, μαθαίνουν από τα λάθη τους».

Παναθηναικος – Βιλερμπαν Live Streaming: Τι είπε ο Ράντονιτς για τη Βιλερμπάν

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ανέφερε πως ο Μάριους Γκριγκόνις δεν θα είναι στη διάθεσή του στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν

Αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει δυο σερί νίκες: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι χθες απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πήγε στην παράταση και έχουμε διπλή αγωνιστική. Αύριο είναι το επόμενο παιχνίδι μας με τη Βιλερμπάν. Είχαμε 48 ώρες για να είμαστε έτοιμοι για άλλο ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μεγάλη θέληση και ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι στη διπλή εβδομάδα.

Δεν θα είναι εύκολο. Η προσέγγισή μας χθες ήταν σωστή και πρέπει να την επαναλάβουμε κόντρα στη Βιλερμπάν, που έχει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Μετρούν δυο εκτός έδρας νίκες. Όπως είπα, η συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο».

Τα «κλειδιά» του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση με τους Γάλλους: «Όπως είπα και μετά το τελευταίο ματς, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με ενέργεια. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό για εμάς, μαζί με τη συγκέντρωσή μας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα physical παιχνίδι, οφείλουμε να διαβάσουμε τι κάνουν στην άμυνα. Από την μεριά μας, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά για να τους σταματήσουμε».

Για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κοινού στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν: «Θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου σε αυτό το ματς. Ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει, οι υπόλοιποι θα δώσουν ό,τι έχουν στο παρκέ. Ελπίζω πως με τη βοήθεια του κόσμου μας θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

Ποιοι σφυρίζουν τον αγώνα

Η Euroleague ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν (25/11). Όπως έγινε γνωστό, οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Μπόρις Ρίζικ και Τόμας Τραβίτσκι θα σφυρίξουν στην αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τους Γάλλους, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Παναθηναικος – Βιλερμπαν Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News