Παναθηναικος - Βιλερμπαν καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 25/11

Ουίλιαμς: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μπολόνια

Παναθηναικος – Βιλερμπαν καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της 10ης αγωνιστικής της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια στην παράταση. ‘Απαντες στο «τριφύλλι» παραδέχθηκαν ότι κέρδισαν σημαντικούς πόντους σε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Το ζητούμενο πλέον για τον «εξάστερο», είναι να «χτίσει» σερί νικών και μέσα στο καυτό ΟΑΚΑ οι προϋποθέσεις είναι ιδανικές απέναντι στη Βιλερμπάν στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με νέο «ροζ φύλλο» αγώνα, οι «πράσινοι» θα ξανακοιτάξουν την οκτάδα δειλά δειλά. Η Βιλερμπάν προέρχεται από τρεις σερί ήττες και αυτό σημαίνει ότι έρχεται στην Αθήνα για να παίξει έναν «τελικό». Η γαλλική ομάδα βρίσκεται επίσης στο 3-6 και η εντός έδρας ήττα την Τετάρτη από την Μπάγερν με 74-75 αύξησε κατακόρυφα την πίεση.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τo Novasports Prime.

Χωρίς Γκριγκόνις ξανά ο Παναθηναϊκός

Ο Μάριους Γκριγκόνις τέθηκε ξανά εκτός μάχης και αυτό περιορίζει τις επιλογές στην περιφέρεια για τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Εκτός των άλλων, ο Μαυροβούνιος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί και την κόπωση που άφησε το 45λεπτο της Τετάρτης με την ιταλική ομάδα.

Mε το Νάντο Ντε Κολό στη διάθεσή της θα παραταχθεί η Βιλερμπάν. Ο Γάλλος άσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Τι Τζέι Πάρκερ, με τον τεχνικό της γαλλικής ομάδας να επιβεβαιώνει την είδηση, τονίζοντας: «Θα έχουμε και πάλι το Νάντο μαζί μας».

Πονίτκα: «Να αξιοποιήσουμε το μομέντουμ»

Για την αξιοποίηση της νίκης κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια μίλησε ο Ματέους Πονίτκα και για το πως πρέπει να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός σε δύο μέρες απέναντι στη Βιλερμπάν. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Πολωνός.

«Τα τελευταία δύο λεπτά είναι πάντα κρίσιμα, με εξαίρεση κάποια παιχνίδια όπως στην Κωνσταντινούπολη. Θέλαμε να παλέψουμε σκληρά και να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Η Βιλερμπάν είναι στα μέτρα μας. Θέλουμε να βρούμε την ενέργειά μας και να χρησιμοποιήσουμε το μομέντουμ που μας δίνει η νίκη κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News