Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν: Η κριτική των πρασίνων

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν: Η κριτική των πρασίνων

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Βιλερμπάν με 88-71 για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Βιλερμπάν με 88-71 για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι πράσινοι πήραν μια βαθιά ανάσα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ το βράδυ της Τετάρτης, που θα τους δώσει σημαντική ψυχολογία για το παιχνίδι της Πόλης κόντρα στη Φενέρ την ερχόμενη Παρασκευή. Οι Νέντοβιτς και Παπαγιάννης ήταν απολαυστικοί και απέδειξαν πως είναι μακράν οι πιο valuable παίκτες του Τριφυλλιού τη φετινή χρονιά.

Κώστας Χαραλαμπίδης (8/10): Ας βαθμολογηθεί για τη δική του εβδομάδα ως headcoach στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, πριν τον ερχομό του Κάτας. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα, ωστόσο, προσπάθησε να επανασυνδέσει τους παίκτες με την… σκληρή πραγματικότητα και το πέτυχε. Είχε καίριες παρεμβάσεις με time out στη ροή του αγώνα στο α’ ημίχρονο, όσο το σκορ το κυνηγούσαν οι Γάλλοι. Θα παραδώσει αξιοπρεπώς, την σκυτάλη στον Ισραηλινό τεχνικό, τον οποίο άπαντες περιμένουν την Πέμπτη.

Σέλβιν Μακ (5/10): Μπορεί… και καλύτερα ο Σέλβιν Μακ, ο οποίος δεν προσέφερε κάτι ουσιαστικό στο πρώτο πέρασμά του στο παρκέ. Στο β’ ημίχρονο «ανέβηκε» και ολοκλήρωσε το ματς με 7 πόντους και 3 ασίστ.

Γιώργος Παπαγιάννης (10/10): Σαν το Μπουρτζ Χαλίφα ήταν …. ο «Big Papa» στο παρκέ. Ανά πάσα στιγμή, ο Έλληνας σέντερ «κάρφωνε» στην αντίπαλη στεφάνη. Η φετινή μεταμόρφωση του αποτελεί την πιο ευχάριστη είδηση για το Τριφύλλι. Σημείωσε 18 πόντους με 8/10 δίποντα, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και άλλα τόσα μπλοκ.

Λευτέρης Μποχωρίδης (3,5/10): Χρησιμοποιήθηκε σε σύστημα με τρία γκαρντ ο Μποχωρίδης, με τον Χαραλαμπίδη να χαμηλώνει το σχήμα σε αρκετές περιπτώσεις. «Κουβάλησε» μπάλα, αλλά δεν είχε πάντοτε, και τις καλύτερες επιλογές. 2 πόντους, 1 ασίστ για 2 λάθη σε 16:26.

Ζακ Όγκαστ (4/10): Πολύ δύσκολα θα μπορούσε να καλύψει επάξια το κενό αυτού του Παπαγιάννη. Δεκτό, πως χρειάζεται αγώνες μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, όμως, ο Όγκαστ δεν έχει δικαιολογήσει ακόμη τα χρήματά του. Φάνηκε, σήμερα, σαν εσωτερική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, προσέφερε 4 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 9:10.

Λεωνίδας Κασελάκης (5/10): Σε… ρηχά νερά ο Έλληνας φόργουορντ απόψε. Πάντοτε, προσδίδει σκληράδα στην άμυνα, τα στοιχεία που προσφέρει στο Τριφύλλι, με την πίστη και την αφοσίωσή του στο όποιο πλάνο, είναι απαραίτητα για την ομάδα. Έπαιξε άμυνα (3 ριμπάουντ), ενώ ευστόχησε και σε ένα σουτ μέσης απόστασης.

Γιώργος Καλαϊτζάκης (3/10): Ο μικρός πήρε ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων και δεν τράβηξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Σε 8:49 έβαλε 2 πόντους, πήρε 2 ριμπάουντ, ενώ έκανε και 1 λάθος. Στα θετικά το γεγονός πως συνεχίζει να γεμίζει με εμπειρίες.

Μάρκους Φόστερ (-): DNP

Νεμάνια Νέντοβιτς (10/10): Καλή χρονιά, Νεμάνια! Πλέον, δεν χρειάζεται να γράψεις κάτι για αυτόν τον παικταρά. PIR 40 με 33 πόντους, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 6 κερδισμένα φάουλ! Two men show, μαζί με Παπαγιάννη.

Άαρον Ουάιτ (4/10): Ο Αμερικανός φόργουορντ έπαιξε κάτι λιγότερο από δέκα λεπτά, από τη στιγμή που ο Μήτογλου βρήκε ρυθμό και ήταν «κέρβερος» στην άμυνα. Ενδεχομένως, να βρει ρόλο και μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Φενέρ.

Ντίνος Μήτογλου (8,5/10): Πιστοποιήθηκε το γεγονός πως Μήτογλου – Παπαγιάννης πρέπει να παίζουν μαζί στο μεγαλύτερο διάστημα ενός αγώνα και να καθαρίζουν κάθε φάση στον αέρα. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν εξαιρετικός με τη Βιλερμπάν και ήταν… άτυχος που του ξεγλίστρησε το double-double (11 πόντους, 9 ριμπάουντ).

Μπεν Μπέντιλ (-): DNP

Χάουαρντ Σαντ Ρος (8/10): Σε καλό δημιουργικό βράδυ ο Σαντ Ρος, ξεχώρισε στην επίθεση για τις 7 ασίστ του (σκόραρε ο ίδιος και 7 πόντους). Η άμυνα στηρίχθηκε σε normal play πάνω του, εξού και το γεγονός, πως κρατήθηκε για 30:53 στο παρκέ. Ο Κουβανός έβγαλε «ενέργεια» και στις δυο πλευρές του παρκέ, ελέω και της κακής επιθετικής βραδιάς των Γάλλων στο ΟΑΚΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News