Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν 70-84: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Απότομη... προσγείωση!

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Βιλερμπάν.

Ήταν μια σκληρή ήττα για το Τριφύλλι στο ΟΑΚΑ, που ήθελε να διατηρήσει το αήττητο στην Ευρώπη και να ολοκληρώσει με διπλό «τικ» στις νίκες τη διαβολοβδομάδα. Η Βιλερμπάν αξιοποίησε το ύψος του Αντετοκούνμπο και πήρε τα… μέγιστα από τον Οκόμπο, ο οποίος έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση και θύμισε κάτι… από τον Μέικον της Τετάρτης (33 πόντους).

Δημήτρης Πρίφτης (5/10): Ο Έλληνας προπονητής είχε επισημάνει τις δυσκολίες της επικείμενης αναμέτρησης με τους Γάλλους. Προσπάθησε μέχρι το 37′ να ανακτήσει προβάδισμα σε ένα παιχνίδι που για λίγες μόνο στιγμές οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο σκορ.

Ένα τάιμ άουτ προς το φινάλε, του Έλληνα προπονητή δεν καρποφόρησε με τον Παναθηναϊκό να αναζητά τρίποντο και τον Νέντοβιτς να καταλήγει σε αποτυχημένη διείσδυση. Γενικά, στο 2ο ματς της διαβολοβδομάδας χρησιμοποίησε 9 από τους 12 διαθέσιμους παίκτες του, γεγονός που φάνηκε στην έλλειψη ενέργειας σε διαστήματα στην αναμέτρηση.

Κέντρικ Πέρι (4/10): Δεν έγινε σημείο αναφοράς στην επίθεση για ακόμη μια βραδιά και περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ντάριλ Μέικον (6/10): Δεν κράτησε… πολλά για το ματς με τη Βιλερμπάν ο Αμερικανός γκαρντ, που τα έδωσε όλα με την Εφές. Με 3/9 σουτ και 10/11 βολές ολοκλήρωσε το ματς απέναντι στους Γάλλους.

Γιώργος Παπαγιάννης (6/10): Σχετικά σε καλή μέρα ο «Big Papa» δεν αντιμετώπισε τόσο πρόβλημα με τον Γκιστ, όσο με τον Αντετοκούνμπο. Πέτυχε επτά πόντους και μάζεψε πέντε ριμπάουντ.

Βασίλης Καββαδάς (-): Δεν αγωνίστηκε.

Ιωάννης Παπαπέτρου (7/10): Έβαλε μερικά κρίσιμα σουτ, προσπάθησε να ξεσηκώσει το ΟΑΚΑ, αλλά δεν ήταν η μέρα, συνολικά, των «πρασίνων». Προσέφερε 16 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Γιόγκι Φέρελ (3/10): Είναι φανερά ανέτοιμος. Δεν βρήκε ρυθμό ο νεοαποκτηθέντας γκαρντ και δεν τον βοήθησαν τα δύο λάθη που έκανε νωρίς. Πρόλαβε να μοιράσει 2 ασίστ σε 6 λεπτά.

Λεωνίδας Κασελάκης (-): Δεν αγωνίστηκε.

Οκάρο Ουάιτ (6,5/10): Δεδομένου ότι αντιμετώπισε πρόβλημα αρχές της διαβολοβδομάδας, ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του με 7 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Νεμάνια Νέντοβιτς (2/10): Αρνητικός πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού ο Σέρβος γκαρντ. Δεν είχε καθαρό μυαλό, ήταν νευρικός, δεν πήρε αποφάσεις και στοίχισε στην ομάδα, που περίμενε κάτι περισσότερο από εκείνον. Αν απομονώσει κανείς το β’ ημίχρονο με τη Φενέρ, δεν έχει κάνει καλά παιχνίδια φέτος. Υπέπεσε σε 5 λάθη με 3/9 σουτ συνολικά.

Τζέρεμι Έβανς (8/10): Το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν συνοδεύτηκε από νίκη. Ο Αμερικανός φόργουορντ έφθασε γρήγορα στους 12 πόντους, έβγαλε άμυνες, όμως, στο β’ ημίχρονο δεν διατήρησε την απόδοσή του σε πολύ ψηλά επίπεδα.

Λευτέρης Μαντζούκας (-): Δεν αγωνίστηκε.

Σαντ Ρος (3/10): Στο ματς με την Εφές αποτέλεσε για τον Παναθηναϊκό βασικό «όπλο» σε επίθεση και άμυνα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και την Παρασκευή. «Άδεια» η στατιστική του σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News