Παναθηναϊκός: Βασικός με Αρη!

Παναθηναϊκός: Για τέτοια παιχνίδια τον υπέγραψαν πέρσι

Σε ένα πρωτάθλημα με πολλούς κατώτερους αντιπάλους, η παρουσία «6αριού» σαν τον Ρούμπεν Πέρεθ μπορεί να σου δώσει μεγαλύτερη επιθετικότητα, κερδισμένα μέτρα και δικαίωμα για ρίσκο στις υπόλοιπες γραμμές.

Όμως όταν πας στη λογική ντελικάτου 6αριού δηλαδή παίκτη που μοιράζει καλά μπάλα, είναι κοντρολαρισμένος αλλά όχι…μαραθωνοδρόμος τύπου Ζέκα και Σιμάο, χρειάζεσαι βαρβάτο 8άρι αν θες να παίξεις ανοιχτά.

Έναν ποδοσφαιριστή που θα πάρει πρωτοβουλίες, θα μαζεύει τα κλεψίματα και θα δίνει ώθηση μπροστά, έχοντας στο νου διαρκώς την έγκαιρη μεταφορά μπάλας, δίχως να παραμελεί και τα αμυντικά του καθήκοντα.

Αυτή την δουλειά την κάνει τέλεια φέτος ο Λούκας Βιγιαφάνιες και κόστισε η απουσία του από το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Γκασίνοβιτς καλός παίκτης είναι, έδωσε την ασίστ στο 1-0, αλλά πέραν τούτου ουδέν, άλλωστε έχει λίγες μέρες στο κλαμπ και ακόμα δεν ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News