Παναθηναϊκός: Βασικός και στην Τούμπα, αλλά το κλίμα άλλαξε!

Παναθηναϊκός: Βασικός και στην Τούμπα, αλλά το κλίμα άλλαξε!

Παναθηναϊκός: Ψυχολογία, το Α και το Ω στον αθλητισμό. Βλέποντάς τον Ζβόνιμιρ Σάρλια λες ότι δεν διαφέρει σημαντικά από τον θρυλικό Ζόζεφ Ενακαρίρε.

Διάβαζες το βιογραφικό του και τραβούσες τα μαλλιά σου που βρήκε χώρο στο ρόστερ παίκτης από το τουρκικό πρωτάθλημα, με θητεία σε κλαμπ που δεν είχε στον ήλιο, μοίρα.

Ο τρόπος που αμύνεται δεν σου δείχνει πως χρησιμοποιεί περισσότερο το μυαλό, δεν είναι κατάλληλος για να κάνει παιχνίδι, ούτε στο να διαβάζει και να αντιλαμβάνεται που θα πάει η μπάλα.

Παρότι για τη θέση έχει χαμηλά νούμερα σε κερδισμένα τάκλιν και σε κερδισμένες μάχες στον αέρα, οι αριθμοί φέτος αποδεικνύουν πως είναι αποτελεσματικός.

Το 90% του κόσμου νιώθει ασφάλεια (!) έχοντας διαίσθηση ότι ο Ιβάν θα τον ξεκινήσει ΚΑΙ στην Τούμπα.

Που άμα το έλεγες αυτό πέρσι (όπου ο Κροάτης δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν) θα σε έπαιρναν όλοι στο ψιλό. Τεράστια υπόθεση για τον προπονητή να έχει τους παίκτες του σε καλή κατάσταση και η ομαδική προσπάθεια να υπερκαλύπτει ατομικές αδυναμίες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News