Παναθηναϊκός - Βαλένθια κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 76-66 (Highlights/vid)

Παναθηναϊκός – Βαλένθια κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Παναθηναϊκός – Βαλένθια κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Βαλένθια κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Όντεντ Κάτας, ενόψει του ματς με τη Βαλένθια (29/1, 21:00).

Ο Ισραηλινός κόουτς ανέφερε πως η συμμετοχή του Χάουαρντ Σαντ-Ρος θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ είπε πως ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής ένας εκ των Παπαπέτρου ή Παπαγιάννης.

«Πρέπει να περιμένουμε. Ο Σαντ-Ρος έχει πρόβλημα στη μέση. Θα δούμε αύριο. Για τους άλλους πιστεύω ότι θα πάρουν κάποιον χρόνο. Τουλάχιστον ο ένας. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα και οι τραυματισμοί φυσιολογικοί. Όλες οι ομάδες έχουν απουσίες. Αλλά αυτή την εβδομάδα τους θέλουμε όλους», δήλωσε αρχικά ο Όντεντ Κάτας αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών του Παναθηναϊκού.

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21.00, θα μεταδοθεί από το Novasports 1.

Νέντοβιτς: «Έχουμε τα εργαλεία να σταματήσουμε τη Βαλένθια»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε αρχικά για τον αγώνα με την Real Madrid: «Πρέπει να κοιτάξουμε τον αυριανό αγώνα, πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Για κάποιον λόγο είχαμε πίεση στο πρώτο ημίχρονο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο δευτερο ήμασταν πιο επιθετικοί και αποφασιστικοί, με αποτέλεσμα να είμαστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από εκείνους. Τους μπερδέψαμε με την άμυνά μας και πετύχαμε κάποιους εύκολους πόντους. Πρέπει να “αντιγράψουμε” το δεύτερο ημίχρονο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να κερδίσουμε τη Βαλένθια».

Σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση με τη Valencia Basket τόνισε: «Είναι καλή αμυντική ομάδα, πρέπει να απαντήσουμε σε όλα. Είναι σημαντικό να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά στην άμυνα, γιατί αυτή κερδίζει τους αγώνες. Είναι μια περίεργη ομάδα, ο Ντούμπλιεβιτς κι ο Τόμπι σουτάρουν από μακριά, οπότε θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ πως έχουμε τα εργαλεία, ανεξαρτήτως της κατάστασης με τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη, για να τους σταματήσουμε. Παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να έχουμε καλή ροή στην επίθεση και να βρούμε καλά σουτ. Να επιτεθούμε στους ψηλούς τους, γιατί πιστεύω δεν είναι τόσο ευέλικτοι στην άμυνα».

Για το γεγονός πως φέτος σκοράρει με μεγάλη συνέπεια σημείωσε ότι: «Νιώθω καλά! Ήρθα στον Παναθηναϊκό, κουβαλώντας το γεγονός πως είχα πολλούς τραυματισμούς τα προηγούμενα χρόνια. Δούλεψα πολύ σκληρά γι αυτή τη σεζόν, κάθε μέρα. Είναι κάτι που γίνεται μέρα με τη μέρα. Έχω τη ρουτίνα μου, πριν και μετά τους αγώνες. Τα αποτελέσματα είναι προφανή. Παίζω κάθε δύο ή τρεις μέρες, αλλά νιώθω υπέροχα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News