Παναθηναϊκός: Βαγιαννίδης για... δύο θέσεις!

Βαγιαννίδης: «Βοήθησε ο Σένκεφελντ στην αρχή - Κάναμε λάθη»

Με χθεσινή απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Γιώργος Βαγιαννίδης που προπονείται με την πρώτη ομάδα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του με θαυριανού αθηναϊκού ντέρμπι εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό Β’.

Προσθαφαιρέσεις θα γίνουν και αυτή την εβδομάδα στην πρώτη αλλά και την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, ενόψει των υποχρεώσεών τους στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα, όπως αποφάσισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σήμερα, ο Μπαρτ Σένκεφελντ αλλά και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό Β’ στην Κρήτη, κόντρα στον Εργοτέλη το Σάββατο.

Παράλληλα, στην αποστολή της πρώτης ομάδας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα συμπεριληφθεί ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η εφημερίδα Livesport, ωφέλιμο θα ήταν για τον Παναθηναϊκό, ο Γιοβάνοβιτς να τον δοκιμάσει σε κάποιες προπονήσεις και ως δεξιό εξτρέμ.

Όχι μόνο ως δεξιό μπακ. Διότι είναι ολοφάνερο ότι η έκρηξή του η ταχύτητά του η τεχνική του και η σωματοδομή του εκπληκτικά φυσικά χαρίσματα για την ηλικία του παραπέμπουν πολύ περισσότερο σε επιθετικογενή παίκτη και όχι σε αμυντικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News