Παναθηναϊκός Β': Το σχέδιο για τους παίκτες και ο προπονητής έκπληξη

Παναθηναϊκός Β': Το σχέδιο για τους παίκτες και ο προπονητής έκπληξη

Και με τη… βούλα ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει δεύτερη ομάδα ποδοσφαίρου, εκμεταλλευόμενη τις ισχυρές ακαδημίες του και εκείνη θα αγωνίζεται στη Superleague 2.

Αν και «τρέχουν» τα αγωνιστικά ζητήματα της πρώτης ομάδας, οι πράσινοι έχουν αποφασίσει τη δημιουργία του «Παναθηναϊκού Β’».

Με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσει ο κόσμος την παρουσία της θυγατρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Όταν μπουν σε μια τάξη βασικά θέματα της ομάδας ανδρών, τότε, θα γίνουν γνωστά περισσότερα για το νεοσύστατο γκρουπ που θα εκπροσωπήσει το Τριφύλλι στη χαμηλότερη κατηγορία.

Το σχέδιο για τους παίκτες

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ένα πολύ φορτωμένο ρόστερ! Συνολικά, στα 35 μετρώνται τα συμβόλαια της πρώτης ομάδας και οι παίκτες που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις 28 Ιουνίου, ο οποίος θέλει να δουλέψει με ένα μικρό ρόστερ. Οπερ σημαίνει πως θα πρέπει να «κοπούν» τουλάχιστον 15 παίκτες απ’ την πρώτη ομάδα. Σύμφωνα με τη Sportday, η λύση και η αναγκαία αποφόρτιση θα έρθει τούτη τη φορά μέσα απ’ τη δημιουργία της β’ ομάδας, η οποία θα συμμετάσχει στη Super League 2.

Προπονητής έκπληξη

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στα ονόματα που έχουν πέσει ήδη στο… τραπέζι στην προοπτική δημιουργίας του νέου συνόλου είναι αυτό του Κριστόφ Βαζέχα.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News