Παναθηναϊκός Β': Το περιστατικό που «τελείωσε» τον Σέχου από την ομάδα

Βονόρτας: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια - Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει»

Δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας αναφέρει τους λόγους που ο Παναθηναϊκός «τελείωσε» τον Χρήστο Σέχου από την δεύτερη ομάδα.

Αναλυτικά όσα γράφει το gazzetta.gr:

Εντύπωση έχει προκαλέσει η απουσία του Χρήστου Σέχου από τις αποστολές της Β΄ ομάδας του Παναθηναϊκού τις τελευταίες εβδομάδες. Το ρεπορτάζ του Gazzetta αποκαλύπτει ότι η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα «άνωθεν εντολής» και ο 21χρονος επιθετικός ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τους «πράσινους».

Η υπόθεση σχετίζεται άμεσα με το θέμα που είχαμε αποκαλύψει πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο Σέχου ζήτησε από τον προπονητή, Γιαννη Βονόρτα, να βγει από τα αποδυτήρια για να λύσει ένα πρόβλημα που είχε προκύψει με κάποιον συμπαίκτη του. Το περιστατικό αυτό θεωρήθηκε ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού δεν ήταν το πρώτο πειθαρχικό παράπτωμα του νεαρού στράικερ. Είχε προηγηθεί πριν από ένα χρόνο η κόντρα του με το βοηθό τού Λάζλο Μπόλονι. Έτσι, η διοίκηση της ΠΑΕ έδωσε εντολή στον επιχειρησιακό διευθυντή, Σπύρο Βλάχο να προχωρήσει τη διαδικασία ολοκλήρωσης της συνεργασίας.

Ο Βλάχος με τη σειρά του επικοινώνησε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και τον ενημέρωσε για την απόφαση της ΠΑΕ. Οι εκπρόσωποί του θέτουν ως προτεραιότητα το εξωτερικό, αφού για τον 21χρονο υπάρχει θετικό report από την Αυστρία. Άρα δεν αποκλείεται η υπόθεσή του να σχετίζεται με τον scout της Ραπίντ Βιέννης, Φραντς Μάρες, την παρουσία του οποίου είχαμε αποκαλύψει στις 10 Δεκεμβρίου.

Αυτόν είναι ο πρώτος στόχος, ωστόσο εάν δεν ευοδωθεί τότε θα αναζητηθεί άλλη ομάδα της Super League 2, αφού είναι ειλημμένη η απόφαση άμεσης διακοπής της συνεργασίας, που ούτως ή άλλως ολοκληρώνεται βάσει συμβολαίου το καλοκαίρι.

Σχεδόν μία δεκαετία βρίσκεται στην Παιανία και το Κορωπί ο Σέχου, καθώς εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού από μικρό παιδάκι προερχόμενος από ακαδημία της Ερέτριας. Έκανε δύο εξαιρετικές σεζόν με την Κ19 το 2018 και το 2019, αλλά δεν βρήκε ποτέ θέση στην πρώτη ομάδα. Αναζήτησε την ευκαιρία του στο εξωτερικό ως δανεικός στην ομάδα Νέων της Μπολόνια το πρώτο εξάμηνο του 2020, όμως δεν τα κατάφερε, αφού αντιμετώπισε και τραυματισμούς. Επέστρεψε και παραχωρήθηκε (2020/21) ως δανεικός στον Απόλλωνα Λάρισας (9 συμ., 2 γκολ στη Β΄ εθνική) και εφέτος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό Β΄. Πήρε συμμετοχή στους πρώτους οκτώ αγώνες της σεζόν (1 γκολ), αλλά από το τέλος Δεκεμβρίου μπήκε στον «πάγο», δεν προπονείται με τους υπόλοιπους και δεν συμπεριλαμβάνεται στις αποστολές.

Πηγή: gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News