Παναθηναϊκός Β': Ατυχία και με Μιγκέλ Ταβάρες - Τρίτος τραυματίας

Παναθηναϊκός Β': Ατυχία και με Μιγκέλ Ταβάρες - Τρίτος τραυματίας

Ο Μιγκέλ Ταβάρες είναι ο τρίτος άτυχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Β’, καθώς υπέστη κάκωση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Ο Παναθηναϊκός Β’ έχει χάσει τους Πάουλο Αγκοστίνιο, Μιγκέλ Φουρτάδο και σ’ αυτούς προστέθηκε και ο Μιγκέλ Ταβάρες. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος εξτρέμ υπέστη κάκωση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο που θα τον αφήσει εκτός για τρεις εβδομάδες

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Μια νέα απώλεια έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες στον Παναθηναϊκό Β, εν μέσω των διαδοχικών υποχρεώσεων στη Betsson Super League 2.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε μετά την μαγνητική τομογραφία που έβγαλε, ο Μιγκέλ Ταβάρες έχει υποστεί κάκωση στην αριστερά έκφυση των οπίσθιων μηριαίων.

Ως εκ τούτου, η επιστροφή του Πορτογάλου εξτρέμ στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας του Τριφυλλιού υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News