Παναθηναϊκός – Ούνιξ Καζάν κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός: Βαρύ το κλίμα - Η αποστολή απευθείας στη Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ούνιξ Καζάν (11/11, 21:00) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague. Την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες και κακές εμφανίσεις θέλει ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έρχεται από την βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με σκορ 81-48. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Βιλερμπάν με 70-84.

Ζητούμενο, λοιπόν, η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, η υπεράσπιση του ΟΑΚΑ, αλλά προπάντων μια καλή εμφάνιση. Μοναδικός πονοκέφαλος για τον κόουτς του «Τριφυλλιού» ο Νεμάνια Νέντοβιτς, του οποίου η συμμετοχή κρίνεται αμφίβολη, καθότι ο παίκτης ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Ούνιξ Καζάν στις 21:00. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά μέσα από το NovaSports Prime.

Παναθηναϊκός – Ούνιξ Καζάν κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Όλοι έχουν αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν μείνουμε μαζί ενωμένοι ως ομάδα τότε όλα θα πάνε καλά και θα αλλάξουμε την κατάσταση πολύ γρήγορα».

Αυτά δήλωσε ο Ντάριλ Μέικον στις δηλώσεις του στο ΟΠΑΠ Game Time.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News